Liga 1: Ilfovenii luptă cu târgoviștenii pe „Anghel Iordănescu” în deschiderea rundei » FC Voluntari – Chindia se joacă și la pariuri!

1 lună in urmă 39

Astăzi, de la ora 18:00, va avea loc FC Voluntari – Chindia Târgoviște, partida urmând a se disputa în prologul rundei a VII-a a Ligii 1.

Cele două formații au același punctaj după primele șase runde scurse din acest sezon competițional al Ligii 1, ambele acumulând câte 6 puncte, târgovișteni fiind pe locul 10 datorită golaverajului superior ilfovenilor, care ocupă locul 12.

Echipa lui Liviu Ciobotariu a contabilizat patru eșecuri, înclinându-se în fața lui Dinamo (3-2), FC Botoșani (1-0), Universitatea Criaova (3-0) și UTA Arad (2-0)  și două victorii, „victimile” numindu-se „U Craiova 1948 (2-1) și Academica Clinceni (1-0), acestea fiind bifate pe „Anghel Iordănescu”.

Chindia, neînvinsă de trei etape!

De partea cealaltă, Chindia a suferit două eșecuri, ambele în deplasare, la indigo, sccor 1-0, cu Rapid și CFR Cluj și o victorie acasă cu Dinamo (1-0), celelalte trei partide susținute terminându-se nedecis (Sepsi (1-1), „U” Craiova (0-0) și Academica (2-2). Echipa lui Emil Săndoi a trecut peste startul fals de campionat, fiind neînvinsă în ultimele trei etape. Or această serie a avut darul de a le ridica moralul târgoviștenilor care sunt deciși să continuie seria rezultatelor pozitive și la Voluntari.

Atât Liviu Ciobotariu cât și omologul său Emil Săndoi, nu au absențe de lot, urmând a trimite în teren cele mai bune garnituri de care dispun.

Pariuri FC Voluntari – Chindia Târgoviște:
PSF X – cota 1.52
Nu se înscrie în ambele reprize – cota 1.57
Chindia, peste 3.5 cornere – cota 1.70
Peste 4.5 cartonașe – cota 1.70

Echipe probabile FC Voluntari – Chindia Târgoviște
FC Voluntari: Popa – Ricardinho, Tamaș, Armaș, Vlad – Tavares, Droppa, Rață– V. Lopes, A. Nemec, Gheorghe
Antrenor: Liviu Ciubotariu
Chindia Târgoviște: Căbuz – Căpușă, Celea, Baxevanos, Dinu – Matis, Iacob, Dulca, Popadiuc – D. Popa, D. Florea
Antrenor: Emil Săndoi

The post Liga 1: Ilfovenii luptă cu târgoviștenii pe „Anghel Iordănescu” în deschiderea rundei » FC Voluntari – Chindia se joacă și la pariuri! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă