Liga 1: Gaz Metan – Sepsi OSK » Duel sub semnul echilibrului la Mediaș »»

3 săptămâni in urmă 14

Astăzi, de la ora 18:00, va avea loc Gaz Metan – Sepsi OSK, partida urmând a conta pentru runda a X-a a Ligii 1.

Cele două formații sunt despărțite de doar un punct în clasament. Cu 8 puncte în dreptul lor, covăsnenii ocupă locul 12, în timp ce ardelenii se află pe locul 14 cu 7 puncte.

Revirimentul pe care găzarii l-au dorit prin înlăturarea lui Mihai Teja și numirea lui Ilie Poenaru ca principal s-a produs mult mai repede decât s-ar fi așteptat cineva. Preluați de fostul tehncian al Academicii, medieșenii au învins runda trecută în deplasare Rapid, scor 2-1, iar la mijlocul acestei săptămâni s-au impus la Chiajna în 16-imile Cupei României cu Concordia, scor 1-0, calificându-se în următoarea fază a competiției.

Tot după o victorie cu 1-0 în Cupă vine și Sepsi OSK. Elevii lui Leo Grozavu au tranșat în favoarea lor la limită duelul de la Ovidiu cu Farul, rezultatul fiind însă pus pe seama arbitrajului, penalty-ul acrodat de central și transformat de Mitrea, în urma căruia s-a decis calificarea, fiind scandalos. În campionat însă, băieții „Leului” au rămas doar cu victoria din prima rundă cu Academica, scor 2-0. Ce-i drept, în ultimele patru runde OSK-ul nu a pierdut, dar cele patru remize sunt prea puțin pentru o echipă care și-a propus să-și depășească obiectivul sezonului trecut în care covăsenii au fost în play-off și au reprezentat România în cupele europene!

Pariuri Gaz Metan – Sepsi OSK:
PSF X – cota 1.55
X2 și peste 1.5 goluri – cota 1.75
Peste 8.5 cornere- cota 1.80
Peste 5.5 cartonașe – cota 1.75

Echipe probabile Gaz Metan – Sepsi OSK:
Gaz Metan: Vâlceanu – Gabriel Moura, Matricardi, Yuri, Velisar – Junior, Alceus – Horșia, Deaconu, Grădinaru – Morar
Sepsi OSK: Nicuzuly – Dimitrov, Mitrea, Ninaj, Ispas – Aganovic, Eder Gonzalez, Păun – Luckassen, Chunchukov, Bărbuț

The post Liga 1: Gaz Metan – Sepsi OSK » Duel sub semnul echilibrului la Mediaș »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă