Liga 1: Gaz Metan – FCSB se joacă și la pariuri » Șansă uriașă pentru „roș-albaștri” de a se desprinde în fruntea ierarhiei!

3 luni in urmă 15

Astăzi de la ora 21:00 în epilogul rundei a XI-a a Ligii 1, Gaz Metan Mediaș se va duela cu FCSB.

Ardelenii abordează duelul cu „roș-albaștrii” de pe locul 9 cu 13 puncte, însă au un moral de fier după ultimele după victorii consecutive din campionat, ambele bifate însă în deplasare, scor 2-1 în „Gruia” cu CFR Cluj și 3-1 la Arad cu UTA.

De partea cealaltă „roș-albaștrii” pot profita din plin de semieșecul pe care Universitatea l-a înregistrat în această rundă în Moldova, scor 0-0 cu FC Botoșani și cu o victorie la Mediaș se pot desprinde la două puncte în fruntea ierarhiei. De asemenea, FCSB poate profita și de eșecul total neașteptat al campioanei CFR Cluj în „Gruia” cu UTA, scor 1-0 și se poate distanța la șase lungimi de formația „Bursucului”.

Cu un atac de-a dreptul „stelar”, 18 din cele 28 de goluri marcate fiind împărțite în mod egal de Florin Tănase și Dennis Man, golgeterii la zi ai Ligii 1, FCSB are un parcurs care o îndreptățește să spere după mult timp la titlul de campioană. Ajunși la cinci succese consecutive în campionat, „roș-albaștrii” pleacă clar cu prima șansă la victorie și la Mediaș în fața unei echipe care nu strălucește pe teren propriu, dovadă fiind faptul că ardelenii nu au decât o singură victorie în ultimele nouă jocuri oficiale susținute în propriul fief.

În plus, meciurile cu FCSB din ultima perioadă le-au creat mari probleme găzarilor care din ultimele 9 dueluri nu au câștigat decât unul, suferind șase eșecuri, alte două meciuri terminându-se nedecis.

Ponturi: Gaz Metan Mediaș – FCSB
X2 și peste 1.5 goluri – cota 1.46
2 – cota 1.55
Peste 5.5 cartonașe – cota 1.67
Gaz Metan, peste 3.5 cornere – cota 1.87

The post Liga 1: Gaz Metan – FCSB se joacă și la pariuri » Șansă uriașă pentru „roș-albaștri” de a se desprinde în fruntea ierarhiei! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă