Liga 1: Duel de play-off în „Trivale” » 4 variante de profit pregătite la FC Argeș – Academica Clinceni!

1 lună in urmă 10

Sâmbătă de la ora 19:15, va avea loc FC Argeș – Academica Clinceni,  partida contând pentru runda 28 din Liga 1.

Cele două formații, cărora nimeni nu le dădea nicio șansă la startul campionatului la „top 6”, se află pe acest final de sezon în luptă directă pentru un loc în play-off-ul Ligii 1. După 27 de runde disputate, FC Argeș se află pe locul 9 cu 36 de puncte, la egalitate cu Astra și Chindia care sunt pe locurile 7 și 8 cu un golaveraj mai bun, în timp ce Academica, cu 37 de puncte, se află pe locul 6, ultimul care asigură prezența la „masa bogaților”.

FC Argeș pe podium într-un clasament al returului!

FC Argeș este fără doar și poate echipa momentului în Liga 1. Parcursul din acest an în care băieții tandemului Ianovschi- Prepeliță au suferit un singur eșec, cel din „Gruia” cu CFR Cluj (5-0), plaseză echipa din „Trivale” pe un meritoriu loc 3 într-un clasament al returului cu 25 de puncte. Or parcursul din 2021 i-a adus pe „vulturi” la un punct de „top 6”. Cu o victorie în propriul fief cu ilfovenii, FC Argeș ar acumula 39 de puncte și ar ajunge până pe locul 5, urmând a lua o opțiune importantă la play-off cu două etape înaintea finalului asetui sezon regular. Misiunea piteștenilor nu va fi însă deloc una ușoară, ilfovenii fiind o echipă cu „greutate” în acest campionat.

Ilfoveni, doar două eșecuri „afară!”

Cu toate că nu a contabilizat decât o victorie în ultimele șase meciuri, Academica rămâne o formație redutabilă în deplasare, având doar două eșecuri în cele 13 meciuri susținute pe teren advers, unde a obținut trei victorii, bifând și opt remize. Având în vedere situaația din clasament, ilfovenii s-ar mulțumi și cu o remiză în acest joc și este de așteptat ca Ilie Poenaru să pună accentul pe organizarea defensivă în încercarea de a-și atinge obiectivul.  În tur, echipa lui Ilie Poenaru s-a impus la limită, scor 1-0, grație unui gol marcat în minutul 88 de Răzvan Andronic.

Ponturi FC Argeș – Academica Clinceni:
1X – Cota 1.40
Nu se marchează în ambele reprize- cota 1.68
Sub 9.5 cornere- cota 1.62
Peste 5.5 cartonașe – cota 2.00

Echipe probabile FC Argeș – Academica Clinceni:
FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, Maric, Mușat – Șerban, Meza Colli – Dumitru, Palic, Drăghici – Malele
Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Dobrescu, Patriche, Gardoș – Cebotaru, Coredea, Dumitriu, Longhe, Popa – Chunchukov

Arbitru: Adrian Cojocaru (Galați)
Asistenți: Bogdan Gheorghe (București), Alexandru Vodă (Alba Iulia)
Rezervă: Andrei Antonie (București)

The post Liga 1: Duel de play-off în „Trivale” » 4 variante de profit pregătite la FC Argeș – Academica Clinceni! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă