Liga 1: Crezi în salvarea „câinilor”? » Acum e momentul să pariezi »»

1 săptămână in urmă 12

Vimeri, 21 ianuarie, se va relua acest sezon regular al Ligii 1. Primul meci oficial din acest an va avea loc în Trivale între FC Argeș și Dinamo București.

Aflată pe penultimul loc în Liga 1 după 21 de etape scurse din acest sezon regular, Dinamo va începe 2022 sub comanda lui Flavius Stoican. Tehnicianul,care i-a luat locul pe banca „câinilor” lui Mircea Rednic, a mai pregătit în acest sezon pentru o scurtă perioadă de timp FC „U” Craiova și vine în „Groapă” cu obiectivul declarat de a-i salva pe „alb-roșii” de la retrogradare.

Misiunea lui Flavius Stoican se anunță a fi dificilă dar nu imposibilă. Dinamo se află pe 15, loc direct retrogradabil, având în cele 21 doar trei victorii și un număr de 12 puncte, fiind la nouă lungimi de CS Mioveni, formație aflată pe locul 12, ultimul care asigură prezența în Liga 1 fără baraj. Diferența care îi separă pe „câini” de locurile 13 și 14, ocupate de Gaz Metan și FC „U” Craiova 1948, locuri care duc la barajul pentru menținerea în prima ligă, este de opt respectiv șapte lungimi.

Marele avantaj al „alb-roșilor” îl reprezintă faptul că, așa cum bine știți, la intrarea în play-out punctele se înjumătățesc și automat diferența față de adversare, care în prezent este mare, va fi ușor de recuperat, două – trei meciuri consecutive câștigate urmând a aduce schimbări spectaculoase în ierarhie. Acesta este și motivul pentru care o clasare a bucureștenilor pe primele patru locuri din play-out nu ar fi deloc exclusă, ceea ce ar aduce un profit uriaș la pariuri, cota pentru ca Dinamo să evite ultimele patru locuri fiind de 8.00.

Nu termină pe unul din ultimele 4 locuri – inclusiv play-off și play-out

Sepsi OSK– cota 1.01
FC Argeș – cota 1.01
UTA Arad – cota 1.02
Chindia Târgoviște – cota 1.60
Gaz Metan Mediaș – cota 1.85
CS Mioveni – cota 1.85
FC „U” Craiova 1948 – 2.00
Dinamo București – cota 8.00
Academica Clinceni – cota 15.00

The post Liga 1: Crezi în salvarea „câinilor”? » Acum e momentul să pariezi »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă