Liga 1: Constănțenii joacă ultima șansă la play-off » FC Argeș – Viitorul se joacă și la pariuri!

3 săptămâni in urmă 1

Astăzi de la ora 20:00 FC Argeș va primi vizita formației Viitorul duelul din „Trivale”, urmând a deschide runda a 23-a a Ligii 1.

FC Argeș este fără doar și poate surpriza acestui început de an în Liga 1. Preluați de cuplul Ianovschi – Prepeliță, piteștenii sunt fără eșec în 2021, fiind pe locul 12, cu 23 de puncte din 21 de jocuri, având de disputat o restanță cu Sepsi, duelul fiind programat pe 16 februarie. Dintr-o candidată la retrogradare, FC Argeș a reușit să evadeze din subsolul clasamentului, fiind neînvinsă în ultimele opt meciuri din Liga 1, serie în care nou-promovata a obținut trei victorii în deplasare (n.r. FC Botoșani- FC Argeș 0-1, UTA – FC Argeș 1-2, Astra – FC Argeș 0-2) și a bifat cinci remize.

De partea cealaltă, Viitorul are o perioadă nefastă, rezultatele din ultimul timp îndepărtând trupa lui Gică Hagi de play-off, obiectiv propus la startul sezonului. După 22 de runde, dobrogenii sunt pe locul 10, cu 25 de puncte, la o distanță de opt lungimi de „play-off”, astfel că miza celor trei pucte puse în joc în „Trivale” este decisivă pentru trupa pregătită de Mircea Rednic.

În runda trecută, Viitorul a pierdut neașteptat în propriul fief contra Voluntariului, scor 1-0. În urma eșecullui, dobrogenii au rămas doar cu o victorie în cele 11 meciuri jucate cu Rednic la timonă, „Puriul” urmând a absenta și la acest meci, locul său fiind suplinit de Cătălin Anghel, principalul Viitorului fiind pozitiv la coronavirus. În tur cele două au terminat nedecis la Ovidiu, scor 2-2!

FC Argeș – Viitorul
PSF X – cota 1.58
Ambele marchează – cota 1.90
Peste 4.5 cartonașe – cota 1.52
Peste 7.5 cornere- cota 1.42

Echipe probabile FC Argeș – Viitorul
FC Argeș: Greab – Leca, Marici, Deslandes, Mușat – Meza Colli, I. Șerban – Drăghici, Maes, Dumitru – Mediop
Viitorul: Căbuz –  Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Matei, Artean,  Ciobanu – Grădinaru, Ganea, Fernandes

The post Liga 1: Constănțenii joacă ultima șansă la play-off » FC Argeș – Viitorul se joacă și la pariuri! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă