Liga 1: Băieții lui Săndoi caută prima victorie în Liga 1 cu sibienii » Chindia – FC Hermannstadt se pariază și la cota 1.90!

4 săptămâni in urmă 35

Sâmbătă, de la ora 17:00, la Buzău, va avea loc Chindia – FC Hermannstadt, duelul urmând a conta pentru prima rundă a play-out-ului Ligii 1.

Cele două formații sunt despărțite de șapte puncte la startul acestui play-out, târgoviștenii fiind pe locul 2 cu 20 de puncte în timp ce sibienii ocupă locul 9, loc direct retrogradail, cu 13 puncte.

Chindia a avut mereu probleme în duelurile cu sibienii în meciurile oficiale, fiind fără victorie în timp regulamentar atât în cele două jocuri din Cupa României cât și în cele șase disputate din prima ligă, unde Hermannstadt a obținut patru victorii, două partide terminându-se nedecis. În sezonul regular  Hermannstadt s-a impus cu 3-1 în fieful Chindiei, duelul de la Mediaș cu sibienii gazde terminându-se nedecis, scor 1-1.

Vă reamintim că Chindia a sperat până în ultimul moment că poate prinde un loc în „top 6” și chiar a fost pentru câteva minute pe loc de play-off în ultima rundă în care a condus la Pitești iar FC Botoșani s-a aflat la eglaitate la Voluntari. În cele din urmă dâmbovițenii aveau să cedeze duelul cu FC Argeș cu scorul de 3-1 iar moldovenii să termine nedecis, scor 1-1 în fieful ilfovenilor, suficient însă pentru a pătrunde pentru al doilea an consecutiv la „masa bogaților” și a-i lăsa pe dâmbovițeni în afara „top 6”.

Ponturi Chindia – FC Hermannstadt:
Peste 1.5 goluri – cota 1.45
Chindia câștigă oricare repriză – cota 1.65
Sub 9.5 cornere- cota 1.45
Peste 5.5 cartonașe – cota 1.90

Echipe probabile Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt:
Chindia Târgoviște: Aioani- Căpușă, Pițian, Celea, Bourama – Rață, Iacob, Dulca, Dumitrașcu – Popa, Florea
Antrenor: Emil Săndoi
FC Hermannstadt: Cristiano – Mățel, Addae, Vieira, Opruț – Buzan, Dâlbea, Aosman – Mayoral – Yazalde, Baagaric
Antrenor: Eugen Beza

 

The post Liga 1: Băieții lui Săndoi caută prima victorie în Liga 1 cu sibienii » Chindia – FC Hermannstadt se pariază și la cota 1.90! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă