Liga 1: Atacăm profitul la cota 6.55 » Biletul Etapei a patra este livrat!

2 luni in urmă 20

Cea de-a patra rundă a Ligii 1, care a debutat cu partidele FC Botoșani – UTA și CS Mioveni – CFR Cluj, ne propune partide extrem de interesante. Am ales cele mai bune variante de profit de la duelurile etapei. Combinate pe același bilet, selecțiile noastre au cota totală 6.55!

Pentru primele două selecții de pe Biletul Etapei pariem la indigo, pe selecția „pauză sau final X”. Este vorba de duelurile FC Argeș – Rapid și Chindia – Dinamo. Mai mult ca sigur că atât în Trivale cât și la Buzău, vom asista la jocuri echilibrate, în care echipele își vor asuma riscuri minime în încercarea de a scoate maxim și de a bifa rezultate pozitive.

Pariem pe spectacol la FCSB – Gaz Metan și Farul – Sepsi!

După eliminarea rușinoasă din Conference League și cele două remize din Liga 1 de la Botoșani și Arad, FCSB nu are decât varianta victoriei pe „Național Arena” cu Gaz Metan. Mihai Teja are însă de plătit o poliță finanțatorului „roș-albaștrilor” și cu siguranță elevii săi nu vor face doar simplu act de prezență în Capitală. Ne așteptăm la un meci deschis, pe contre, cu goluri și pariem pe minim o reușită în fiecare repriză, selecție care a fost „verde” runda precedentă în jocurile susținute de cele două echipe.

Tot pe spectacol vom miza și în ultima selecție de pe Biletul Etapei, care vine de la Ovidiu de la confruntarea Farul – Sepsi. Hagi are lotul întregit după revenirea de la Jocurile Olimpice a celor cinci titulari, aportul acestora urmând a echilibra raportul de forțe în duelul cu una dintre formațiile care a reprezentat România în acestă ediție a cupelor europene. Confruntările dintre echipele „Regelui” și ale „Leului” au fost mereu spectaculoase și cu multe goluri, iar noi vom paria pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj, selecție câștigătoare în patru din cele cinci oficiale susținute  de Sepsi în acest sezon.

Biletul Etapei Ligii 1
S 21:30 FC Argeș – Rapid, PSF X – cota 1.60
D 19:00 Chindia – Dinamo, PSF X – cota 1.63
D 22:00 FCSB – Gaz Metan, Gol marcat în ambele reprize – cota 1.71
L 18:30 Farul – Sepsi OSK, Peste 1.5 goluri – cota 1.47
Cota totală: 6.55

The post Liga 1: Atacăm profitul la cota 6.55 » Biletul Etapei a patra este livrat! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă