Liga 1: Ardelenii sunt nașii ilfovenilor » 4 variante de profit pregătite la Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari!

3 săptămâni in urmă 26

Sâmbătă, de la ora 17:30, va avea loc duelul Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari, contând pentru prima rundă a play-out-ului Ligii 1.

Cele două formații sunt despărțite de doar un punct la startul acestui play-out, ardelenii fiind pe locul 5 cu 17 puncte, beneficiind de rotunjirea de 0.5 puncte aplicată echipelor care au terminat „regularul” cu punctaj impar, în timp ce ilfovenii ocupă locul 6 cu 16 puncte.

În ultima rundă a sezonului regular, Gaz Metan a câștigat cu 2-0 la Ovidiu disputa cu Viitorul, rămânând neînvinsă în ultimele trei meciuri oficiale. De partea cealaltă FC Voluntari a terminat nedecis, scor 1-1 cu FC Botoșani, rezultat care a venit să confirme forma bună din ultima perioadă a echipei lui Mihai Teja care în ultimele șase meciuri oficiale a avut o singură sincopă, scor 0-1 la Buzău cu Chindia.

Gaz Metan, avantaj zdrobitor la „directe!”

La „directe”, ardelenii sunt net superiori având 11 victorii în cel 17 confruntări, trei partide terminându-se nedecis, în timp ce alte trei dueluri au revenit ilfovenilor. În sezonul regular cele două formații și-au valorificat avantajul terenului propriu, FC Voluntari impunându-se cu 2-1 iar Gaz Metan cu 2-0. Evidențiem și victoria pe care ardleenii au obținut-o în fieful ilfovenilor în Cupa României în acest sezon cu  scorul de 6-0!

Ponturi Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari:
Gaz Metan câștigă oricare repriză- cota 1.65
1X și peste 1.5 goluri – cota 1.68
Peste 7.5 cornere- cota 1.47
Peste 5.5 cartonașe – cota 1.57

Echipe probabile Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari:
Gaz Metan Mediaș: Pleșca – Horj, Larie, Baco – Velisar, Deaconu, Alcelus, Moura, Butean – Morar, Plumbuitu
Antrenor: Mihai Teja
FC Voluntari: Râmniceanu- Balaur, Tamaș, Armaș – Costin, Gheorghe, Droppa, Tavares,  Briceag- Jefte, Pesic
Antrenor: Bogdan Andone

The post Liga 1: Ardelenii sunt nașii ilfovenilor » 4 variante de profit pregătite la Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă