LIDL vine cu o nouă ofertă-bombă. Mașina-minune de copt pâine, la un preț de nimic!

1 săptămână in urmă 16

LIDL vine cu o nouă ofertă-bombă. Astfel, magazinul scoate la vânzare mașina de copt pâine de la Silvercrest Kitchen Tools la prețul unic de doar 299 de lei. Aceasta vine însoțită de o garanție de trei ani.

Aceasta are 16 programe și trei trepte de rumenire, o greutate reglabilă pâine (1000/1250/1500 g) și dimensiunea de 27x42x29,7. Totodată, aparatul are program și pentru coacerea produselor fără gluten.

Dar, să vedem ce este mai interesant. De exemplu, o instalaţie  cu 220 LED-uri și opt funcții, marca Livarno Home, va costa doar 60 de lei. Dispozitivul dispune de temporizator de șase ore cu repetare automată în fiecare zi. Instalația oferă opt moduri de iluminare reglabile: patru efecte de lumină intermitentă, două efecte de variere a intensității, un efect de mixare și o lumină constantă.

Instalaţia, disponibilă în versiuni cu lumină albă-rece sau albă-caldă, are dimensiunile 2 x 1 m, iar cablul de alimentare are lungime de 10 m. Instalația beneficiază de protecție medie la praf și apă. Dispozitivul poate fi folosit la interior sau exterior și beneficiază de garanție de 3 ani, cu condiţia să nu aveţi animale nărăvaşe în casă sau copii prea entuziasmaţi.

De asemeneam Lidl mai oferă şi o instalaţie de țurțuri luminoși cu 128 de LED-uri. Instalația, disponibilă în variante cu lumină albă-rece sau albă-caldă, va costa 100 de lei și dispune, de asemenea, de temporizator de șase ore cu repetare automată zilnică. Șirul are o lungime totală de aproape 18 metri, dintre care 10 metri este lungimea cablului de alimentare. Țurțurii au o lungime de 32 cm (16 bucăți) și 21 cm (16 bucăți).

Lidl va oferi și mai multe tipuri de ghirlande LED. Un dispozitiv va avea prețul de 50 de lei. Vor fi disponibile variantele: fulgi de zăpadă (cu lumină albă-caldă sau albă-rece / dimensiuni 90 x 55 cm), stele (lumină albă-caldă / 120 x 80 cm) și lumânări (lumină albă-caldă / 120 x 81,5 cm).

Lanțul de retail Lidl a anunţat, de asemenea, primele oferte la jucării pentru copii din catalogul de Crăciun, aşa cum Romaniatv.net v-a informat deja. Instrumente muzicale, păpuşi sau figurile din desene animate, puzzle-uri sunt câteva dintre ofertele Lidl din săptpmâna 15 – 21 noiembrie 2021.

Citește și: Pârtie la raft! Lidl vine cu oferte de îngheaţă concurenţa pentru sezonul rece. Nu rata oferta de joi!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă