Lidl, victorie de proporții în Marea Britanie. Anunțul jurnaliștilor englezi este categoric

1 lună in urmă 24

Lanțul de magazine Lidl a obținut o victorie de proporții în Marea Britanie. Ce se întâmplă acum în supermarket-uri. Anunțul jurnaliștilor este categoric pentru milioane de englezi. Fanii Lidl au toate motivele să se bucure.

Lidl a dat lovitura în Marea Britanie

Lanțul de magazine de tip discount Lidl a dat lovitura în Marea Britanie. Vestea îi avantajează pe cumpărătorii care și-au propus să facă economii la mâncare. De acum încolo, totul va fi mult mai simplu.

Aldi nu mai este cel mai ieftin supermarket din Marea Britanie. Retailerul german și-a pierdut coroana bugetară în fața rivalului Lidl, în perioada vacanței școlare de vară. Cea mai recentă comparație de preț pentru un coș cu produse de bază arată diferența dintre Aldi și Lidl. Ce au descoperit jurnaliștii.

Lidl a fost desemnat cel mai bun magazin alimentar în luna august. Cumpărătorii au plătit 24,11 de lire sterline pentru un coș de 23 de produse esențiale la Lidl, cu 43 de pounds mai puțin decât în Aldi și cu 9 GBP mai puțin decât Waitrose , relatează The Mirror.

Ce alimente au fost comparate

Printre alimentele comparate au fost merele și ouăle sau pâinea integrală Hovis. Unele dintre cele mai mari diferențe de preț au fost observate la pepenii cu etichetă. Diferența era de 1,31 GBP între Lidl și Waitrose. Și la pungile de ceai PG Tips s-a putut observa o diferență de 1,25 lire sterline.

De asemenea, s-au comparat 82 de produse, inclusiv fasole de copt Branston și pastă de dinți Colgate. Din această categorie au fost excluse Lidl și Aldi din cauza faptului că cele două lanțuri de magazine nu stocează volume semnificative de produse de marcă.

Asda a ieșit ca fiind cel mai ieftin dintre supermarketurile tradiționale, căruciorul costând 149,20 GBP, cu 21,22 GBP mai ieftin decât cel mai scump supermarket, Waitrose. Sainsbury’s, Morrisons, Ocado și Tesco au avut toate prețuri similare.

Lidl, desemnat cel mai ieftin supermarket din luna august

Asda este cel mai ieftin dintre supermarketurile tradiționale de mai bine de un an. Din ianuarie 2020, nimeni nu-i ia locul.

„Magazinul de alimente poate avea un impact mare asupra buzunarelor consumatorilor, motiv pentru care verificăm sute de prețuri la produse alimentare în fiecare zi. Ultima noastră analiză arată că majoritatea cumpărătorilor nu trebuie să plătească sume exorbitante pentru un cărucior de alimente populare dacă merg la Lidl, care a fost cel mai ieftin supermarket din luna august.

„Cumpărătorii care doresc să reducă costul unor produse de marcă ar putea lua în considerare magazinul Asda, care este cel mai ieftin dintre supermarketurile tradiționale de mai bine de un an”, a spus Ele Clark, expert în comerț cu amănuntul.

The post Lidl, victorie de proporții în Marea Britanie. Anunțul jurnaliștilor englezi este categoric appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă