Lidl te ajută să începi anul în cea mai bună formă! Cântarul inteligent cu bluetooth vă indică chiar și masa de grăsime și apa din corp

2 săptămâni in urmă 32

Vă sună cunoscut? Acum a venit momentul să vă organizați mesele cu mai multă grijă în anul nou și să fiți atenți la ce consumați. Și tocmai pentru că e atât de important pentru sănătatea noastră să avem un stil de viață corect, un cântar inteligent care să ne ține la curent cu progresul pe care îl face corpul nostru în fiecare zi ar fi o idee excelentă.

La Lidl găsim în acest an un cântar cu Bluetooth, de la Silvercrest, cu analizator corporal pentru afișarea greutății corporale, a grăsimii, apei, procentul muscular, masei osoase și necesarul de calorii. La acest cântar aveți o garanție de trei ani.

Cântarul inteligent, care costă doar 94,99 de lei, e făcut să reziste până la maximum 180 de kilograme.

După ce ați achiziționat cântarul, pentru a primi toate informațiile dorite legate de corpul vostru, masa osoasă și musculară, procentajul de grăsime, apa din organism, e necesar să instalați aplicația HealthForYou, disponibilă atât pe App Store, cât și pe Google Play.

Până când veți vedea primele rezultate, nu uitați să faceți mișcare zilnic, să vă alegeți cu grijă mâncarea și să beți cel puțin doi litri de apă pe zi.

Ofertă irezistibilă la Lidl! Produsul la un preț – bombă pe care orice om ar trebui să-l aibă în casă

Nu e singura ofertă cu care ne încântă Lidl în noul an. Totodată, de pe 6 ianuarie, veți găsi în orice magazin încă un produs de care cu toții avem nevoie.

Toți românii au nevoie în casă de un tensiometru. E unul dintre cele mai utile pentru sănătatea noastră. Fie că aveți probleme cu tensiunea, fie că nu, e clar că un tensiometru e bun de avut pentru orice eventualitate.

Sunt mulți oameni care nu își cunosc tensiunea arterială și, astfel, nici nu o pot ține sub control. Hipertensiunea arterială nu doare și, de multe ori, nu produce nici alte simptome, însă consecințele ei pot fi devastatoare.

La Lidl găsiți un tensiometru performant de la Sanitas la un preț extrem de mic. Doar 89,99 ar trebui să scoateți din buzunar. Are o manșetă universală: pentru circumferințe ale brațului de cca. 22-42 cm, display XL, cu iluminare și funcție pentru recunoașterea aritmiilor. Îl găsiți la raft în toate magazinele Lidl începând de joi, 6 ianuarie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă