Lidl România le dă aproape de pomană pentru Revelion 2022. Prețurile sunt mici, iar produsele limitate!

2 săptămâni in urmă 27

Discounterul german Lidl dă startul petrecerii de Revelion 2022, oferind produse la prețuri extrem de mici. Pe rafturile lanțului de magazine românii pot găsi băuturi alcoolice date aproape de pomană, însă oferta e limitată. Care sunt produsele fabuloase care nu ar trebui să lipsească în niciun caz de pe masa de sărbătoare și pe care le găsiți la Lidl în această perioadă la prețuri avantajoase, în continuare.

Lidl le dă aproape de pomană pentru Revelion 2022

Clienții marelui retailer Lidl se pot bucura în această perioadă de oferte de nerefuzat la băuturile alcoolice și gustări perfecte pentru masa de Revelion 2022. Astfel, pentru petrecerea închinată trecerii dintre ani puteți achiziționa cutii promoționale a snacks-uri și pui, chiar și cu 2 sau 3 sosuri incluse, prețurile fiind cuprinse între 21,99 de lei și 33,99 lei.

De asemenea, pe rafturile lanțului de magazine descoperim miniaperitive la 11,99 lei, precum și bruschete cu diferite arome, la un preț unic de 10,99 de lei. Promoții de nerefuzat găsim și la băuturile alcoolice, care nu lipsesc niciodată de pe masa îmbrăcată în straie de sărbătoare a românilor, care sunt puse în vânzare la prețuri de nimic.

Astfel, clienții retailerului german pot achiziționa lichiorul de banane la prețul unic de 21,99 de lei și Sambuca, la 25, 99 lei. Totodată, cocktailul Hugo poate fi cumpărat cu numai 10,99 lei, iar Tequila o descoperim la prețul de 39,99 de lei.

Vodka premium de la Superb costă 34,99 lei, găsindu-se la 0,7 litri și volumul alcoolului de 40%.

Citește și: Program de Crăciun și Revelion 2022 pentru Cora, Auchan, Metro, Selgros și toate mall-urile din București

Prețurile sunt mici, iar produsele limitate!

Cei ce-și doresc și specialități pe masa de Revelion pot opta pentru creveți cu sos la numai 9,99 lei, precum și aperitive din pește la 8,99 lei. De asemenea, Lidl comercializează cubulețe de cașcaval la 9,99 lei, fiind prezente în mai multe sortimente.

Tot la Lidl găsiți și știuleți de porumb la borcan la prețul de 4,99 lei. De la ofertele-bombă ale lanțului de magazine Lidl nu fac rabat nici cocktailurile. Astfel, găsiți Pina Colada și Mojito la doar 19,99 lei și Bellini cocktail aromatizat la 15,99 lei.

În ceea ce privește valabilitatea ofertelor, este important de menționat că acestea se regăsesc în limita stocului disponibil, începând de astăzi, 27 decembrie.

Pe sfârșit de 2021, Lidl își surprinde clienții și cu noi surprize, și anume două vacanțe de lux în Maldive, un BMW X4 și 5 telefoane iPhone 12 Pro. Astfel, clienții celebrului lanț de magazine pot câștiga marile premii puse la bătaie de Lidl în perioada 15 noiembrie 2021 – 2 ianuarie 2022.

Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în cursa pentru surprize este să cumpărați produse în valoare de minimum 100 de lei, iar lista să includă și un produs din gama Delux. Ulterior, trebuie să vă înscrieţi pe site-ul oficial al Lidl pentru a participa.

The post Lidl România le dă aproape de pomană pentru Revelion 2022. Prețurile sunt mici, iar produsele limitate! appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă