Lidia Buble și Estera, în lacrimi la „Asia Express”. „Plângem de ciudă! Ne omoară frica de necunoscut”

1 săptămână in urmă 7

Cele patru echipe de la „Asia Express” trec prin probe dificile în ultima etapă a competiției din Israel. În ediția de aseară, 21 noiembrie, Lidia Buble și Estera, sora ei, au simțit emoții intense, chiar au izbucnit în lacrimi în momentul în care au ajuns la Irina Fodor ultimele.

În ediția de aseară, prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, le-a dezvăluit concurenților că are trei cutii în care se află două nestemate verzi și una roșie, care vor fi date pe rând celor care ajung pe ultimul loc la ea în cursul zilei. Cosmin și Eliza Natanticu au obținut prima cutie, iar Lidia Buble și Estera au primit cel de-al doilea cufăr care ascunde o altă piatră prețioasă. Soarta celor două echipe va depinde de culoarea nestematelor din cutii, transmite a1.ro.

Cele care au ajuns ultimele la Irina Fodor au fost surorile Buble. Lidia a fost cea care a ales un cufăr. „Mi-a fost foarte greu să aleg, mai ales când stai să te gândești cu poate în una este o piatră roșie, iar în cealaltă verde. Îmi vine să plâng și să râd în același timp. Mă simt doborâtă total”, a declarat cântăreața la „Asia Express”.

Lidia Buble a luat cutia din dreapta cu speranța că în ea se află o nestemată verde. Concurenta și sora sa s-au pus în genunchi și au izbucnit în lacrimi la gândul că există posibilitatea de a părăsi competiția.

„Mie ciudă de mor, îmi vine să o sparg pentru că am ajuns târziu dintr-o prostie. (…) Mă omoară frica asta de necunoscut”, a mai spus Lidia Buble.

Plângem de ciudă!”, a completat-o Estera.

lidia-buble-si-estera-asia-express-4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Acum, în cursa pentru marele premiu de la „Asia Express”, sezonul 4, au mai rămas doar patru echipe. Este vorba despre Mihai Petre și Elwira, Cuza și Emi, Lidia Buble și Estera, Cosmin Natanticu și Eliza. Recent s-a aflat și când are loc finala „Asia Express”, sezonul 4 și cât este marele premiu al competiției.

Duminică, 28 noiembrie 2021 se va difuza la Antena 1 finala „Asia Express”, sezonul 4. De la ora 20.00, telespectatorii vor putea vedea care este ultima probă a echipelor finaliste și vor afla cine câștigă competiția de pe „Drumul Împăraților”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă