Lidia Buble şi Estera, în lacrimi la Asia Express. Ce veste au primit cele două

1 săptămână in urmă 11

Lidia Buble şi Estera, în lacrimi la Asia Express. Irina Fodor le-a dezvăluit concurenților că are trei cutii în care se află două nestemate verzi și una roșie, care vor fi date pe rând celor care ajung pe ultimul loc la ea în cursul zilei.

Cosmin și Eliza Natanticu au obținut prima cutie, iar Lidia Buble și Estera au primit cel de-al doilea cufăr care ascunde o altă piatră prețioasă. Soarta celor două echipe va depinde de culoarea nestematelor din cutii.

În timp ce Mihai Petre și Elwira răsuflau ușurați că au trecut prin cursă fără a ajunge pe ultimul loc, Cuza și Emi au fost ținuți în suspans de către prezentatoarea TV. Băieții de la Noaptea Târziu au trecut prin cele mai mari emoții până au primit verdictul că trebuie să își caute cazare.

Pa cutie, vă pup, vă iubesc!”, a spus Emi, vizibil entuziasmat.

Citeşte şi: Lidia Buble, dezvăluiri neașteptate despre viața personală: „Vreau să mă mărit”

Surorile Buble au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor și au fost nevoite să își aleagă o cutie din cele două rămase. Estera și-a lăsat sora să ia o decizie în ceea ce privește cufărul care le va decide soarta din competiție.

Mi-a fost foarte greu să aleg, mai ales când stai să te gândești cu poate în una este o piatră roșie, iar în cealaltă verde. Îmi vine să plâng și să râd în același timp. Mă simt doborâtă total.

Mie ciudă de mor, îmi vine să o sparg pentru că am ajuns târziu dintr-o prostie. (…) Mă omoară frica asta de necunoscut”, a spus artista.

Plângem de ciudă!”, a completat-o Estera, potrivit A1.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă