Lidia Buble, prima reacție despre relația cu actorul celebru: ‘Se vede în ochii mei’. Cum se mai înțelege cu Răzvan Simion

2 săptămâni in urmă 23

Lidia Buble strălucește! Vedeta este extrem de încântată pentru faptul că formează un cuplu cu faimosul Harlys Becerra. Cântăreața este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă, dar iată că a oferit primele detalii despre iubitul ei.

Lidia Buble, dezvăluiri despre noul iubit

Lidia Buble trece printr-o experiență extrem de frumoasă din viața ei. Aceasta s-a bucurat din plin de experiența de la Asia Express, iar relația ei cu actorul Harlys Becerra o face să se simtă împlinită și pe plan sentimental.

Vedeta a decis să le răspundă fanilor la curiozități, așa că mulți și-au dorit să afle totul despre noua ei relație. În timp ce mulți admiratori au vrut să afle cum și-a cunoscut partenerul, alții au ținut să o felicite, mai ales pentru că se observă că Lidia Buble este extrem de fericită.

„Cred că deja sunt peste 100 de întrebări. Primesc zilnic foarte multe mesaje în care aveți curiozități pe această cale. E foarte lungă povestea, trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc pentru că am multe de povestit. (…)

Da, chiar sunt fericită, sunt foarte fericită și împlinită pe toate planurile. În 2-3 cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. (…) Mă bucur că se vede asta, eu cred că orice om merită să fie fericit, vă doresc să fiți la fel de fericiți pe cât sunt eu.”, a spus Lidia Buble, pe InstaStory.

Lidia Buble: ‘Dragostea vine când nu te aștepți’

De asemenea, în momentul în care un fan a întrebat-o dacă formează un cuplu cu Harlys Becerra, aceasta a spus că răspunsul i se poate citi în ochi. Vedeta a recunoscut că dragostea a găsit-o în momentul în care se aștepta mai puțin.

„Tu ce zici? Te las să te uiți în ochii mei și să îți dai seama, să găsești răspunsul. (…) Pentru mine nu există actori, cântăreți, vedete, nevedete.

Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem. Dar da, este foarte adevărată vorba că dragostea vine când nu te aștepți și răsare de unde nu te aștepți.”, a adăugat Lidia Buble.

Cum se înțeleg Lidia Buble și Răzvan Simion după despărțire, de fapt

De asemenea, Lidia Buble a vorbit și despre cum se înțelege cu fostul ei partener, Răzvan Simion. Cei doi au avut o relație de lungă durată, iar, de când și-au spus adio, cei doi și-au refăcut viața. Prezentatorul se iubește cu Daliana Răducan, în timp ce artista are o relație cu Harlys Becerra.

Vedeta a mărturisit că încă lucrează alături de Răzvan Simion în momentul în care un fan a întrebat-o dacă acesta încă îi este impresar. Lidia Buble a explicat că ea și prezentatorul de televiziune se înțeleg foarte bine.

„Am mai răspuns la întrebarea asta de foarte multe ori, dar da, încă lucrăm împreună, ne înțelegem bine, ne comportăm ca doi oameni civilizați, doi oameni normali care se cunosc de atâția ani și lucrează foarte bine împreună.”, a spus Lidia Buble.

The post Lidia Buble, prima reacție despre relația cu actorul celebru: ‘Se vede în ochii mei’. Cum se mai înțelege cu Răzvan Simion appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă