Lidia Buble, întâlnire la ceas de seară cu un bărbat. Legătura lui secretă cu Bianca Drăgușanu

1 lună in urmă 2

Lidia Buble a fost prinsă în fapt cu excentricul milionar Cobra Tate. Cântăreața și bad boy-ul au fost filmați de fotoreporterii SpyNews la un restaurant de fițe din Capitală.

Lidia Buble, întâlnire la ceas de seară cu fratele lui Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu

Un nou cuplu apare pe mapamondul showbiz-ului românesc. Este vorba despre Cobra Tate și Lidia Buble, care au surprins pe toată lumea cu ieșirea lor la unul dintre restaurantele exclusiviste ale Capitalei. Cei doi au vrut să profite de vreme frumoasă și au vrut să se cunoască puțin mai mult, la o cafea. Deși au stat împreună la aceeași masă, cei doi au venit separat.

Așa au stat lucrurile în 8 martie. Cei doi au revenit ”pe subiect” azi, semn că discuțiile anterioare au fost într-o notă pozitivă. În schimb, de această dată, artista și celebrul milionar s-au întâlnit la ceas de seară, tot într-un restaurant din București.

Primul ajuns în locație a fost Andrew Tate, fratele fostului iubit al Biancăi Drăgușanu. La scurt timp, și-a făcut apariția și cântăreața, care a optat pentru o ținută de senzație. Aranjată până la cel mai mic detaliu, ea a ajuns la restaurant, unde a ocupat locul de lângă râvnitul bărbat. Lor li s-a alăturat și o domnișoară adusă de afacerist.

Dacă la început vedeta a acorda o atenție mai mare fetei, între cele două observându-se o relație frumoasă de prietenie. Spre finalul serii, Lidia și Tate nu s-au mai putut abține să nu-și arunce priviri pline de subînțeles.

Bianca și Tate s-au despărțit cu scandal

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au despărțit în septembrie 2018, după o scurtă relație, de doar trei luni. Decizia separării nu a fost amiabilă, ci după o ceartă ca la ușa cortului, inundată de înjurături, au devoalat apropiații.

„El a apărut în viața mea în care nu căutam nimic. Eu, de altfel, tot timpul mi-am văzut de treaba mea. A apărut în viața mea pur și simplu. În momentul când ne-au prins paparazzii eram la o cină. Eram despărțită atunci de Victor. Asta se întâmpla la o săptămână și ceva”, declara diva la ”XNS”, de la Antena Stars.

The post Lidia Buble, întâlnire la ceas de seară cu un bărbat. Legătura lui secretă cu Bianca Drăgușanu appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă