Lidia Buble, declarații neașteptate despre fostul iubit. „Răzvan a fost marea mea dragoste. Între noi s-a consumat”

2 luni in urmă 11

„Întrebarea mesei rotunde”, show-ul online care le pune pe vedete în fața unora dintre cele mai incomode întrebări și feluri de mâncare, prezentat de Marius Manole, are astăzi un nou invitat: Lidia Buble. Interpreta face dezvăluiri picante din viața ei.

Artista a acceptat invitația și a declarat din prima clipă că va fi extrem de sinceră… în special deoarece nu îi poate refuza nimic lui Marius. ”Faci ce vrei din mine”, i-a recunoscut ea încă din primele minute.  

Lidia Buble, declarații neașteptate despre fostul iubit. „Răzvan a fost marea mea dragoste. Între noi s-a consumat”

Ca de fiecare dată, felurile de mâncare vor fi unele neașteptate și extrem de… apetisante: pastă din insecte, viermi uscați, borș cu lapte sau mațe crude. Aproape devine clar că îți propui să fii cât mai sincer și să nu refuzi nicio provocare primită!

Prima întrebare a zilei o va pune pe Lidia în fața unei alegeri foarte dificile: care este vedeta feminină din România în fața căreia nu ar putea rezista dacă i-ar face avansuri. Ce nume a oferit și de ce consideră că acea persoană este ”cosmică”, puteți afla din noua ediție.

1ee575caf8f8529acd0bae6e4cd3b37aIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Încă de la despărțirea de fostul iubit, Răzvan, toată lumea a fost curioasă să afle ce s-a întâmplat între cei doi și cum s-au dus atât de rapid toate sentimentele pe care spuneau că le au.

Astăzi este clipa adevărului! Vizibil emoționată, Lidia va vorbi despre iubire, cu o deschidere neașteptată.

„Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață.  Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat”. Ce întrebare o va face pe artistă să își deschidă sufletul și să admită că relația cu Răzvan continuă, dar în alt mod, rămâne de văzut.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă