Liderul suporterilor rapidiști, „Bocciu” îi răspunde lui Mustață: „În 2006 am jucat cu unii care aveau pe piept emblema Stelei!” + Ce mesaj le transmite suporterilor FCSB | EXCLUSIV

1 lună in urmă 23

Duelul de la depărtare dintre Liviu Ungurean și Gheorghe Mustață continuă. Poreclit ”Bocciu”, liderul fanilor din Giulești îi transmite lui Mustață faptul că pentru el Steaua este echipa din liga a treia pentru că pe tricou poartă stema Stelei. Așa cum FCSB a purtat aceeași stemă în 2006, când s-a jucat sfertul Uefantastic.

Lumea fotbalului mondial suferă din plin de când suporterii nu mai au acces în tribunele stadioanelor din cauza pandemiei COVID19. Echipele își continuă drumurile prin competiții, iar suporterii fanatici încearcă prin orice metode să își susțină favoriții. Chiar și așa, rivalitățile de altădată nu se mai pot regăsi pentru moment în tribune. Un război vechi s-a reaprins de câteva zile însă. Poate unul dintre cele mai de tradiție din România. Între galeriile Rapid și FCSB, fostă Steaua. 

Liderul vișiniilor, Liviu Ungurean, zis ”Bocciu”, a declarat pentru ProSport că din punctul său de vedere adevărata Steaua este CSA, echipa din liga a treia. Șeful ultrașilor FCSB, Gheorghe Mustață, i-a replicat lui ”Bocciu” cu o întrebare: „Vreau să îl întreb ceva pe Bocciu de la Rapid. Am văzut ce a declarat el, este părerea lui despre care este Steaua adevărată, dar vreau să îl întreb ceva: În 2006, ei cu cine au jucat în sferturile Cupei UEFA? Cu noi sau cu cei care sunt acum în Liga a 3-a?”.

Mustață (stânga) și Bocciu (dreapta) sunt doi dintre cei mai cunoscuți șefi de galerie din RomâniaMustață (stânga) și Bocciu (dreapta) sunt doi dintre cei mai cunoscuți șefi de galerie din România

Contactat de reporterii ProSport, Liviu Ungurean i-a replicat lui Mustață de ce nu o consideră pe FCSB Steaua și în același timp le-a transmis un mesaj roș-albaștrilor din prima ligă: ”Noi în 2006 am jucat în sferturile Cupei UEFA cu unii care aveau pe piept emblema pe care în acest moment o poartă echipa din liga a treia. Nu e vorba despre ironie, să nu mă înțelegeți greșit. Este doar realitatea. Noi așteptăm să ne întâlnim și cu cei din Liga 1 cât mai curând. Sper eu că pe stadioane, acolo unde ne este locul”.

Rapidiștii au sfidat pandemia!

Recent, galeria condusă de ”Bocciu” a reușit un artificiu astfel încât să susțină Rapidul la poate cel mai important meci al giuleștenilor din acest sezon. În ultima etapă a sezonului regular din liga secundă, giuleștenii aveau nevoie de victorie cu Metaloglobus pentru a intra în play-off-ul de promovare. Ultrașii vișinii s-au deplasat în număr mare într-un parculeț aflat aproape de terenul lui Metaloglobus. Deși inițial jandarmeria a vrut să îi evacueze, fanii au insistat și înt-un final au obținut acordul să își susțină echipa, fiind practic prima și singura galerie din România care a reușit pe timp de pandemie să își susțină echipa pe parcursul unui meci întreg. La final, jucătorii s-au bucurat și au cântat alături de suporteri, ca în vremurile în care lumea nu era lovită de COVID19.

Bocciu (cu spatele în tricoul lui Pancu) a reușit să adune galeria scindată a Rapidului într-o singură Peluză unită Bocciu (cu spatele în tricoul lui Pancu) a reușit să adune galeria scindată a Rapidului într-o singură Peluză unită

The post Liderul suporterilor rapidiști, „Bocciu” îi răspunde lui Mustață: „În 2006 am jucat cu unii care aveau pe piept emblema Stelei!” + Ce mesaj le transmite suporterilor FCSB | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă