Liderul PSD Marcel Ciolacu: "Spitalele tarii continua sa arda, ei continua sa ne minta ca totul e in regula"

2 săptămâni in urmă 1

Liderul PSD Marcel Ciolacu spune ca PSD va depune un amendament la buget pentru dotarea spitalelor, inclusiv cu echipamente de protectie impotriva incendiilor.

"Spitalele tarii continua sa arda, ei continua sa ne minta ca totul e in regula. PSD va depune amendament la buget pentru dotarea spitalelor, inclusiv cu echipamente de protectie impotriva incendiilor. La fel, vom depune un amendament si pentru a rezolva situatia minerilor din Valea Jiului", a scris Marcel Ciolacu intr-o postare pe Facebook.

"Sper ca liderii Dreptei sa aiba mintea de pe urma si sa le voteze! Bani sunt, dar nu sunt alocati in functie de prioritatile romanilor, ci in functie de prioritatile voastre. Nu deficitul bugetar e marea problema a tarii, ci deficitul vostru de grija fata de viata romanilor!", a scris Ciolacu luni, pe Facebook.

Proiectul bugetului de stat pe 2021 a fost adoptat in Guvern si urmeaza ca in aceasta saptamana sa intre in dezbaterea Parlamentului, dupa ce va fi stabilit un calendar.

"Proiectul de buget e o tampenie"

Ciolacu a afirmat duminica, intr-o emisiune, ca partidul va depune motiune de cenzura in situatia in care amendamentele depuse de social-democrati la legea bugetului de stat nu vor fi adoptate la dezbaterile din Parlament. El a catalogat proiectul de buget propus de Guvern drept "o tampenie".

"Nu poti sa ai crestere economica cand ai austeritate si tai tot. Noi venim cu aceste amendamente poate in ultima clipa acest guvern isi da seama ca proiectul de buget cu taieri si cu austeritate e o tampenie", a afimat Marcel Ciolacu duminica seara, la Antena 3.

Intrebat daca PSD va depune o motiune de cenzura in cazul in care nu ii vor fi votate amendamentele, Ciolacu a raspuns afirmativ.

Mai puteti citi:

Florin Citu, fotografiat la cumparaturi intr-un supermarket. "Cu ceva timp in urma, ii invidiam pe suedezi, austrieci, olandezi"Ce alimente nu ai manca niciodata daca ai sti ce contin cu adevarat. Topul celor mai nesanatoase mezeluriTopul lucrurilor aberante pe care le-a spus Diana Sosoaca in Parlament. Senatoarea a avut pana acum 36 de luari de cuvant in plenNici prea mult, nici prea putin: De cate ori e indicat sa faci sex pe saptamanaFenomenul fostilor procurori si judecatori care revin in magistratura doar cateva luni pentru pensii de mii de euro
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă