Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre eventuala intrare a Dianei Sosoaca in partid: "Nu am vazut-o ca are derapaje"

1 lună in urmă 5

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune ca nu au existat discutii cu fosta senatoare AUR, Diana Sosoaca, privind o posibila intrare in partid. Ciolacu a mai punctat ca nu a vazut "derapaje" ale avocatei pana in prezent.

"Nu cred ca doamna Sosoaca poate sa strice relatiile PSD cu internationala socialista. N-am vazut-o ca are derapaje. Este o aparatoare a unor drepturi cetatenesti, dar nu a existat aceasta discutie. Nu ma pot ante-pronunta. Nici dansa nu si-a manifestat intentia.", a declarat Marcel Ciolacu, intr-un interviu la DC News.

Sosoaca, senator independent dupa excluderea din AUR

Diana Sosoaca este senator independent dupa ce a fost data afara din grupul AUR.

"Domnia sa a refuzat sistematic sa actioneze, atat in parlament, cat si in spatiul public, in conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum si cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Sosoaca Ivanovici isi exercita mandatul in afara grupului senatorial al AUR", anunta partidul, la inceputul lunii februarie.

Citeste si:

Pensiile de stat - un teren minatCe venituri iti ia in considerare banca pentru un creditMarturia uneia dintre studentele exmatriculate de la Facultatea de Drept: "Am copiat ca masura de preventie, pentru a nu fi nedreptatita. Nu voiam sa ajung la taxa din cauza celor care copiau"Diferentele dintre Pfizer, Moderna si AstraZeneca. Ar trebui sa ne ingrijoreze reactiile adverse? "Oamenii doar raporteaza mai multe reactii din cauza controversei"Secretul exploziei lui Mihaila la Parma. E irezistibil pe teren si "invizibil" in viata privata. Cine e iubita fotbalistului
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă