Liderii: USR-PLUS: Vrem să continuăm în această coaliţie, dar nu mai avem încredere în Cîţu. Dacă moţiunea nu va trece, noi vom rămâne în opoziţie

1 lună in urmă 22

De Monica Palade.
Publicat: 03.09.2021, 20:27.
Actualizat: 03.09.2021, 20:34

Liderii USR-PLUS şi AUR au depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, după ce negocierile din cadrul coaliţiei de Guvernare au eşuat, "Demiterea Guvernului Cîțu, singura șansă a României de a trăi!"

 Vrem să continuăm în această coaliţie, dar nu mai avem încredere în Cîţu

Liderii: USR-PLUS: Vrem să continuăm în această coaliţie, dar nu mai avem încredere în Cîţu

Principalele declaraţii Barna-Cioloş:

  • Cei de la PNL au zis că rămân cu Cîţu, pe cale de consecinţă a fost depusă moţiunea de cenzură. Sperăm să avem un nou premier.
  • Un Guvern ca să gguverneze are nevoie de un premier care să cultive încrederea, folosisim această procedură parlamentară, să continuăm cu alt ministru, nu vrem în altă formaţiune.
  • Adoptarea unui proiect ca PNDL şi adoptarea lui ostil înainte de şedinţa coaliţiei arată un dezinteres faţă de această coaliţie, când PNL va avea alt premier această coaliţie va putea continua. Nu s-a discuta asta, dar ne vom depune demsiile.
  • Dacă e o moţiunea împotriva lui Cîţu, sigur îm politica românească orice este posibilă.
  • Este o decizie a Comitetului USR-Plus, nu mai are susţinerea.
  • Ei sunt în campanie internă, dar la ei conmtează ce se întâmplă în Guvern. Vrem să continuăm în această coaliţie, dar nu mai avem încredere în Cîţu. Noi vrem să continuăm politic.
  • Dacă moţiunea nu va trece, acest cabinet va continua, dacă nu, ne reaşezăm la masă, sperăm că cei de la PNL vor propune un premier care să aibă competenţa şi maturitatea umană ca să conducă o astfel de coaliţie şi mergem mai departe. Dacă moţiunea nu va trece, noi vom rămâne în opoziţie.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un interlop scoţian oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul cu care a fugit soţia româncă în timpul procesului de divorţ

1

Craig Windsor, un interlop scoţian în vârstă de 38 de ani, oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul pe care îl are cu soţia lui, o româncă. Femeia a plecat cu băiatul de şase luni în ţara natală şi refuză să se mai întoarcă în Scoţia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă