Liderii AUR instiga la proteste in toata tara fata de noile restrictii anti-COVID: "Romania fierbe si isi vrea libertatea inapoi"

3 săptămâni in urmă 2

Partidul Alianta pentru Unirea Romanilor transmite mesaje de mobilizare pentru proteste care sa aiba loc luni, 29 martie, la ora 17.00, in fata prefecturilor din toate judetele, fata de noile restrictii impuse de Guvern.

In Bucuresti, manifestatiile se anunta in Piata Universitatii.

"Romania fierbe si isi vrea libertatea inapoi. Guvernul e surd si mut. Presa corupta tace complice. Astazi (ora 17:00) iesim, din nou, in strada, in fata Prefecturii din fiecare judet. In Bucuresti ne vom alatura protestului din Piata Universitatii. Libertate!", este mesajul distribuit de AUR.

Membrii partidului au creat inclusiv un eveniment pe Facebook cu aceasta ocazie. Pana acum, circa 110 oameni au spus ca participa, iar peste 250 sunt interesati.

In plus, au adresat o scrisoare Guvernului prin care cer ridicarea tuturor restrictiilor "ilegale, incoerente si irationale", explicatii privind decizia purtarii mastii in spatiile publice inchise si deschise si demisia premierului Florin Citu si a sefului DSU, Raed Arafat.

Emotionant. Eroul Romaniei in meciul cu Germania, Florin Nita, a plans la finalul meciului. "Cel mai mult m-a sustinut sotia, atat"Ce au zis germanii de portarul erou al Romaniei, Florin Nita"Nu cred ca diferenta pe care o arata Transfermarkt s-a aratat pe teren." Prima reactie a selectionerului Mirel Radoi dupa meciul nationalei cu GermaniaANALIZA In goana dupa hidrogen, "oxigenul" viitorului, Romania isi tine respiratiaCadou nesperat pentru un catel fara stapan.dupa ce a sterpelit de 5 ori un unicorn de plus
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă