Lideri politici, întâlnire inopinată în timp ce făceau cumpărături la mall. „Cei mai ocupaţi oameni ajung cu puţin timp înainte de închiderea magazinelor”

3 săptămâni in urmă 32

Joi, 23 Decembrie 2021, ora 21:46

146 citiri

Lideri politici, întâlnire inopinată în timp ce făceau cumpărături la mall. „Cei mai ocupaţi oameni ajung cu puţin timp înainte de închiderea magazinelor”

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a postat joi seară, 23 decembrie, pe Facebook, o fotografie în care apare împreună cu fostul premier Florin Cîţu şi cu ministrul Fondurilor Europene, Dan Vîlceanu.

Acesta a spus că s-au întâlnit la cumpărături. "Mascaţi conform regulilor, nerecunoscuţi de trecători, chiar şi de prieteni", a scris el.

"Întâlniri surpriză la cumpărături făcute pe ultima sută de metri. Cei mai ocupaţi oameni ajung cu puţin timp înainte de închiderea magazinelor.Cei mai ocupaţi oameni ajung cu puţin timp înainte de închiderea magazinelor, a scris Tanczos Barna, joi seară, pe Facebook.

El a postat o fotografie în care apare împreună cu liderul PNL, Florin Cîţu, şi cu ministrul Investiţiilor şi Fondurilor Europene, Dan Vîlceanu.

Citeste si:

Vîlceanu admite că lideri de filiale i-au cerut alocarea unui procent din subvenţia primită de PNL de la stat, argumentul său pentru ei fiind că nu vrea să facă „puşcărie”

Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, afirmă că s-a opus solicitării unor preşedinţi ai filialelor judeţene din partid de a li se aloca un anumit procent din subvenţia pe care partidul o...

 „Eşti ultimul om care poţi să vorbeşti, drogatule!”. De la ce s-a iscat scandalul

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a avut o nouă ieșire deplasată în plenul Parlamentului, la ședința solemnă dedicată Revoluției Române. După ce Florin Cîțu i-a atras atenția...

Digi24.ro

TelekomSport.ro

ObservatorNews.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă