Lider UDMR, atac la ministrul Justitiei: "Stelian Ion abordeaza subiectul justitiei ca un politruc"

1 lună in urmă 1

Liderului grupului UDMR din Camera Deputatilor, Botond Csoma, il acuza pe Stelian Ion ca abordeaza "subiectul justitiei ca un politruc" si nu a renuntat la rolul de "trompeta care acompaniaza niste lozinci in scopuri electorale". UDMR a reactionat dupa ce a fost aratata cu degetul de ministrul Justitiei ca s-a opus desfiintarii SIIJ si a sustinut superimunitatea pentru magistrati, potrivit hotnews.ro.

"Am remarcat faptul ca, din nefericire, domnul ministru Stelian Ion abordeaza subiectul justitiei ca un politruc. Este inadmisibil ca acest subiect sa fie politizat si sa nu avem un dialog rational, bazat pe argumente clare, care sa expuna situatia reala. Este de neacceptat ca ministrul Justitiei sa ridiculizeze o opinie exprimata de CSM, aceea prin care a dat un aviz negativ proiectului initiat de dansul si, in acelasi timp, sa ignore raportul Inspectiei Judiciare, care semnaleaza niste probleme sistemice grave, care pot afecta independenta judecatorilor", a declarat vineri Botond Csoma.

El adauga ca in mandatul trecut, in calitate de deputat, Stelian Ion "a fost un fel de portavoce care actiona potrivit unor sloganuri politicianiste".

CITESTE SI:

ANALIZA: Declaratiile belicoase, trecerea liniei rosii si "ciocnirea ritualica" intre Joe Biden si Vladimir PutinTratamentul atipic aplicat de o doctorita bolnavilor de COVID-19. Colegiul medicilor: "Nu va fi sanctionata, insa nu suntem de acord cu afirmatiile date in presa"Apostolii terorii: medicii care au panicat populatia pe timp de pandemie cu mesaje apocalipticeVerdictul Agentiei Europene a Medicamentului privind vaccinul AstraZeneca: "Este sigur si eficient. Nu este asociat cu aparitia trombozelor"Tradarea maxima pentru fanii Realului. Fostul portar Iker Casillas, cuplat cu o fana a lui Atletico?
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă