Lider PNL, întrebat de scandalul tinerei bătute de primar: ”Sunt la un șpriț cu premierul. Nu am timp, sunt în campanie!”

2 months ago 7

Imaginile înfiorătoare au apărut în spațiul public, după ce ar fi fost filmate chiar de Traian Ogâgău, primarul oraşului Sângeorz-Băi. Ca să-şi pedepsească fiica, despre care spune pe înregistrare că a fost obraznică, a pus-o să stea complet dezbrăcată cu faţa la perete. Printre lacrimi, copila e obligată să repete ceea ce îi spune tatăl.

Contactat de reporterii Antena 3, Traian Ogâgău a avut o reacţie revoltătoare: „E vorba de fiica mea, familia mea, fiecare îşi face treburile în familie cum ştie. E problema mea”. Pe Facebook, în schimb, primarul pozează în tată model. "Copii sunt totul în viaţa mea", a scris Traian Ogâgău alături de fotografii în care îşi îmbrăţişza fiica. "NIMENI, dar nimeni nu se paote băga în viaţa nimănui cum să îi creştem, cum să îi educă, cum să îi mustrăm atunci când greşesc." a adăugat el.

Fata unui primar obligată să își ceară iertare dezbrăcată

Ioan Turc: Sunt la un șpriț cu premierul. Nu am timp, sunt în campanie!

Ioan Turc, candidatul PNL la Primăria Bistrița, a fost contactat în legătură cu scandalul în care primarul Traian Ogâgău își pedepsește fata. Candidatul PNL la Primăria Bistrița a refuzat să comenteze, pe motiv că este la „un șpriț cu premierul”, relatează observatorbn.

,,Sunt la un șpriț cu premierul, deci nu am timp acum, sunt în campanie electorală”, a declarat Ioan Turc.

Premierul Ludovic Orban a infirat însă faptul că s-ar fi aflat la un șpriț cu candidatul la primăria Bistrița: ,,Nu cred că a spus așa ceva. N-am văzut filmulețul că sunt în activitate și acuma. Credeți că eu pot să urmăresc fiecare candidat? Nu e candidatul nostru, e candidat independent”, a mai spus premierul Ludovic Orban. 

Read Entire Article
Powered By Seo Tools