Lider din clanul Sadoveanu, împuşcat în cap

1 lună in urmă 309

Aurel Trandafir, zis Ali Sadoveanu, a fost asasinat în SUA de un alt interlop român, care l-a împuşcat în cap pe reprezentantul clanului Sadoveanu, informează Gândul. Miza execuţiei în stil mafiot era o sumă de 200.000 de dolari.

Un interlop din Buzău l-a executat pe Aurel Trandafir, lider al clanului Sadoveanu, după ce o neînţelegere privind împărţirea unei sume mari de bani a degenerat. Potrivit sursei citate, interlopul buzoian a scos pistolul și l-a împușcat în cap pe Sadoveanu, care s-a prăbușit la pământ.

200.000

de dolari a fost miza execuţiei în stil mafiot

Aurel Trandafir a fost găsit în viață de medicii americani și a fost internat de urgență, însă a murit la scurt timp din cauza rănii extrem de grave.

Aurel Trandafir era urmărit internațional din anul 2018, când a fost condamnat, definitiv, la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie. Acesta a reușit să fugă înainte ca magistrații să se pronunțe definitv și a ajuns în Los Angeles, SUA.

Remus Mincă, zis Nat, cunoscut ca lider al clanului, despre care se presupune că ar fi ordonat uciderea lui Emi Pian, a transmis un mesaj pe pagina de Facebook. „O mare pierdere pentru noi …. chiar acum când am avut mai multă nevoie de tine … nu pot sa cred…. ne-ai lăsat pe toți cu inimile îndurerate , Dumnezeu sa te ierte, frate mai mare”, a scris Nat Mincă.

Lider din clanul Sadoveanu, împuşcat în cap

La mijlocul lunii septembrie, poliţiştii efectuau 37 de percheziţii care vizau clanul Sadoveanu. Printre cei vizaţi de ancheta de amploare se număra şi Remus Mincă zis Nat, unul dintre liderii grupării.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă