Licitatii cu miza uriasa la CNAIR. Ofertele pentru cele mai dificile tronsoane de autostrada din Romania, estimate la 15 miliarde de lei, sunt in evaluare VIDEO

1 lună in urmă 33

CNAIR ar putea selecta pana la sfarsitul lunii aprilie candidatii care vor ramane in cursa pentru constructia sectiunilor 2 si 3 din Autostrada Sibiu - Pitesti si a tronsonului din Autostrada Transilvania care include Tunelul Meses, arata economica.net.

Potrivit sursei citate, valoarea estimata a contractelor pentru cele mai grele loturi de autostrada din Romania depaseste 15 miliarde de lei. Aceeasi sursa mai arata ca perioada de evaluare a celor 11 candidaturi la licitatia pentru sectiunea 2 Boita - Cornetu din Autostrada Sibiu - Pitesti ar trebui incheiata pana pe 16 aprilie.

Pentru sectiunea 3 Cornetu - Tigveni, pentru care au fost depuse 15 candidaturi, CNAIR ar trebui sa finalizeze evaluarea pana pe 20 aprilie.

Potrivit economica.net, pana pe 19 aprilie ar trebui finalizata si evaluarea candidaturilor pentru tronsonului de 41 de kilometri din Autostrada Transilvaia, Poarta Salajului - Zalau - Nusfalau, care include si Tunelul Meses si pentru care au fost depuse 12 candidaturi.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă