Licitația pentru obiectele și proprietățile lui Diego Maradona, un eșec rușinos. Ce s-a vândut din averea starului argentinian

2 săptămâni in urmă 20

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Licitația pentru obiectele și proprietățile lui Diego Maradona, un eșec rușinos

Inițiativa a fost considerată o adevărată lovitură, prin care membrii familiei sale urmau să obține sume uriașe de bani.

Totul a fost organizat de una dintre cele mai mari case de licitații din Argentina, când au fost scoase la licitație 87 de bunuri, însă eșecul a fost total, deși organizatorii spuneau că va fi cea mai mare licitație din istoria companiei.

Însă pasionații și fanii nu s-au îngrămădit să cumpere casele și proprietățile sale, sau mașinile de lux, ci doar obiecte mai mici și mai ieftine. Au participat 1.500 de potențiali cumpărători.

Ce s-a vândut la licitația pentru obiectele lui Maradona

Unul dintre obiectele vândute a fost o pălărie de paie, cu o bandă albastră, pe care Maradona o folosea frecvent. Prețul de la care a pornit licitația a fost de doar 20 de dolari, iar suma finală pentru care s-a vândut a fost 320 de dolari.

A mai fost vândută o altă pălărie, în culorile Venezuelei, primită de președintele acestei țări, Nicolas Maduro. S-au obținut pe ea doar 520 de dolari, deși Maradona a purtat-o chiar la prima victorie pe care a avut-o ca director tehnic al lui Gimnasia La Plata.

O chitară a fost vândută cu doar 1000 de dolari, cu toate că era semnată de chitaristul andaluzian Vicente Amigo, cu următorul text: "Pentru Diego Eamando Maradona, cel mai mare din istorie".

Însă piesa cea mai importantă a licitației a fost o casă situată în cartierul Villa Devoto, unde au locuit părinții marelui campion. Casa le-a fost făcută cadou de Maradona părinților în 1980, în timp ce el evolua pentru Argentinos Juniors. Nimani nu a cumpărat-o, cu toate că prețul de pornire era de 900.000 de dolari.

O altă proprietate, pentru care nimeni nu a licitat este un apartament localizat pe coasta Mar del Plata, din Buenos Aires, al cărui preț a început de la 65.000 de dolari.

Galerie Foto

O mașină cu totul specială a rămas și ea necumpărată. Este vorba despre un BMW M4 coupe, special modificată pentru Maradona, care o folosea să se ducă la antrenamente și avea semnătura starului argentinian pe geam și cu un fel de claxon asemănător cu sirena mașinii de poliție. Nimeni nu a licitat pentru ea, deși prețul de pornire era de 170.000 de dolari.

O altă mașină a rămas nevândută. Este un alt BMW, dar un model istoric, tip 2020, model 759i sedan. Prețul de pornire era de 240.000 de dolari. Nici Hyundai-ul H1, cu care mergea la antrenamentele celor de la Dorados de Sinaloa, nu s-a vândut. Costa doar 38.000 de dolari.

De la milioanele de dolari așteptate, vânzările au totalizat doar 26.000 de dolari, însă bunurile valorează peste 1,42 milioane de dolari.

Chiar și în aceste condiții, licitația va continua.

Etichete: diego armando maradona , licitatie maradona

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă