Licențe Windows 11 și Office 2021

4 săptămâni in urmă 17

Datorită faptului că sistemul de operare Windows este ușor de utilizat și oferă o interfață user-friendly, acesta este cel mai folosit sistem de operare. Pentru a răspunde evoluției aplicațiilor software, dar și nevoilor utilizatorilor, Microsoft a adus constant îmbunătățiri și funcționalități în versiunile lansate de-a lungul timpului. În acest context a fost lansată și ultima versiune – Windows 11. Odată cu lansarea versiunii Windows 11 a fost lansată și versiunea Office 2021, această aducând de asemenea funcționalități imbuntatite pentru utilizatori.

Cu toate că în România numărul utilizatorilor de aplicații software piratate este în continuare foarte ridicat, trebuie spus că utilizarea de aplicații software cu licență oferă o mulțime de beneficii, cu atât mai mult în cazul sistemului de operare Windows. Programele care functionaza pe baza de licențe originale oferă posibilitatea de a avea acces constant la ultimele update-uri, dar în același timp oferă acces la cele mai inovative funcționalități.

Licențe de tip ESD pentru Windows și Office

Ce înseamnă ESD? Electronic Software Delivery – Livrarea electronică a licenţelor reprezintă livrarea digitală a unui cod de produs direct către consumatori și micile întreprinderi prin intermediul revanzatorului, dealerului și partenerilor din magazine online.

Fair Software România comercializează licențe pentru Windows 11 și Office 2021, la prețuri accesibile, precum și alte produse Microsoft (Windows 10 Pro, Office 2019, Visio 2019, Project 2019, Windows 2019 Server).

Beneficiile licențelor de tip ESD pentru utilizatori

Dacă te întrebi care sunt argumentele pentru care merită să alegi o licență de tip ESD pentru Windows 11 și Office 2021, trebuie spus că există mai multe avantaje de care poți beneficia făcând o astfel de alegere.

În primul rând beneficiați de toate funcționalitățile unui produs primit în cutie, dar în același timp nu veți avea nevoie de un suport fizic, prin faptul că vei putea descarcă kit-ul de instalare direct de pe site-ul oficial Microsoft. Un al doilea avantaj este faptul că veți primi direct pe e-mail toate instrucțiunile pentru instalare și activare, dar și cheia produsului și link-ul de unde poate fi descărcat produsul achiziționat.

Faptul că veți putea activă programul imediat după achiziție este un alt avantaj, iar valabilitatea nelimitată se adaugă de asemenea la argumentele care recomandă o licență de tip ESD pentru Windows 11 și Office 2021. Livrarea promptă și sigură a licențelor achiziționate se numără printre avantajele acestor licențe ESD. Nu în ultimul rând beneficiați de o garanție de 12 luni și de factură fiscală pentru achiziția făcută.Dacă aceste beneficii te-au convins să achiziționezi o licență pentru versiunile recent lansate de Windows 11 și Office 2021, poți beneficia de super oferte la licențe ESD pe site-ul Fair Software România – www.fair-software.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă