Libertatea cere scuze pentru că a preluat un articol în care se face o legătură artă – dosar penal, legătură care nu exista

3 săptămâni in urmă 1


Un articol de presă pornind de la un dosar penal real, cu două autodeclarate „vrăjitoare” condamnate pentru că au șantajat o vedetă, a fost preluat de Libertatea împreună cu asocierea făcută în acel articol cu o expoziție a ICR, manifestare artistică fără nicio conexiune cu cazul.


Rada Mincă, zisă și Melissa, alături de Roxana Lider, zisă și Vanessa, sunt cele două vrăjitoare condamnate pentru că au șantajat-o pe Oana Zăvoranu. 


Membri ai familiei lor, fără o calitate în dosar, sunt parte a unui proiect artistic realizat împreună cu ICR. În dosar apar înregistrări în care, la o expoziția a ICR, unul dintre acești oameni discută cu Rada Mincă despre banii luați de la Oana Zăvoranu.


Ca mai multe publicații, Libertatea a preluat recent un articol în care se descria acest moment care intrigă. Pe informațiile care există în acest moment, legătura dintre evenimentul artistic, creatorii săi și dosarul penal nu există, astfel încât regretăm asocierea și cerem scuze.


A fost o eroare din partea redacției să preia un articol pe această temă, fără ca Libertatea să-și folosească propria gândire critică și o cercetare suplimentară. Am eliminat articolul respectiv când cei pomeniți în el ne-au atras atenția și oferim această explicație publicului. Faptele din dosar există, clanul de interlopi este real și are mai multe condamnări penale, însă în sine expoziția artistică nu are legătură cu niciunul dintre ei.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă