Liberalii din Vâlcea cer să se vadă cu Florin Cîțu la sediul din Modrogan. „Nu răspunde la telefon”

4 săptămâni in urmă 20

Membrii filialei PNL Vâlcea și primarii PNL din județul Vâlcea au transmis o scrisoare către conducerea liberală, cerând să fie primiți de Florin Cîțu și de conducerea executivă, pentru a discuta „situația actuală din partid”. Aceștia susțin că președintele PNL Florin Cîțu „nu răspunde la mesaje sau la telefon”, potrivit surselor Libertatea.

„Membrii Biroului Politic Județean și primarii PNL din județul Vâlcea vă solicită o întrevedere cu Președintele PNL, domnul Florin Vasile Cîțu și membrii Biroului Politic Executiv al partidului, având ca temă situația politică actuală”, se arată în documentul consultat de Libertatea.

Iar ziua propusă pentru întâlnire este ziua de 22 decembrie, la sediul Partidului Național Liberal din București, aleea Modrogan.

Potrivit documentului datat 17 decembrie, liberalii conduși de președintele filialei Vâlcea, Cristian Buican, au cerut să li se transmită ora disponibilă pentru 22 decembrie sau, în caz contrar, „o dată și o oră ulterioară posibilă”.

„Avem rugămintea să ne comunicați în timp util (pentru a putea organiza deplasarea), dacă conducerea PNL (președinte și primvicepreședinti) au disponibilitatea de a participa la această întâlnire și, în această situație, ora la care întâlnirea este posibilă, în caz contrar, rugându-vă să ne comunicați o dată și oră ulterioară posibilă”, se mai arată în comunicat.

PNL-Valcea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă