Leroy Fer în FIFA 21! Cerințe SBC, recompense, data de expirare și ultimele informații depsre noul card defensiv

2 luni in urmă 9

EA Sports a adăugat la FIFA 21. o versiune „What If” a mijlocașului defensiv Leroy Fer. Acest articol poate fi obținut prin meniul Challenge Building Team (SBC) din FIFA 21 Ultimate Team și nu poate fi schimbat sau vândut pe piața de transfer a jocului.

Acesta este primul card special al lui Fer în FIFA 21 Ultimate Team. În funcție de performanța sa din viața reală, ar putea obține un upgrade de +2. EA a îmbunătățit statisticile lui Wendell, inclusiv viteza (+12), pasa (+12), apărarea (+10), șutul (+9), dribbling (+9) și forța (+7) în comparație cu varianta clasică a mijlocașului.

În general, este o carte bună atunci când privești atributul Weak Foot de patru stele, dar statisticile sale nu au nimic deosebit, cu excepția puterii sale de șut cu 96 OVR.

Cardul lui Leroy Fer în FIFA 21 valorează aproape 100.000 de monede

Astfel, mijlocașul are o viteză de 79, un șut de 81, pasă de 83 și un dribling de 81, în timp ce puterea defensivă de 82 și forța fizică de 90 constituie atributele de apărare ale cardului. Pentru o viteză crescută, cât și o putere defensivă mai eficientă, chimia de tipul „Shadow” este absolut necesară pentru acest jucător.

Lista celor mai rapizi jucători din FIFA 21: atacanți, mijlocași și fundași

Acest card costă în jur de 88.600 de monede FUT pe PlayStation, 84.400 pe Xbox One și 100.750 pe PC. Dacă doriți să finalizați What If Leroy Fer SBC, va trebui să prezentați o echipă cu 84 de calificative, cu minimum 70 de chimie și cel puțin un jucător din Olanda.

GK: Salvatore Sirigu 84-rated (Torino) LB: Nicolás Tagliafico 84-rated (Ajax) CB: Daley Blind 82-rated (Borussia Mönchengladbach) CB: Milan Škriniar 85-rated (Internazionale) RB: Josip Iličić 84-rated (Atalanta) CM: Lucas Leiva 84-rated (Lazio) CM: Marcelo Brozović 84-rated (Internazionale) CM: Arthur Melo 84-rated (Piemonte Calcio) LW: Thomas Strakosha 83-rated (Lazio) RW: Edin Džeko 83-rated (Roma) ST: Zlatan Ibrahimović 83-rated (Milan)

 

The post Leroy Fer în FIFA 21! Cerințe SBC, recompense, data de expirare și ultimele informații depsre noul card defensiv appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă