Leonardo, anunț dur pentru Kylian Mbappe: „Dacă vrea să plece, va pleca, dar în condițiile impuse de PSG!”

2 luni in urmă 21

Directorul sportiv al celor de la PSG, Leonardo, a dat un interviu pentru cinci publicații importante, printre care și spaniolii de la Marca, în care a vorbit despre cel mai fierbinte subiect al finalului perioadei de transferuri, Kylian Mbappe.

El a declarat că gruparea de pe Parc des Princes nu se opune unui transfer al campionului mondial francez cât timp suma primită pe el este cea solicitată de vicecampioana Franței.

Directorul sportiv al lui PSG, Leonardo, a confirmat că echipa sa nu va sta în calea lui Kylian Mbappe, dacă acesta vrea să părăsească clubul

Leonardo susține că orice ofertă de la Real Madrid pentru atacantul de 22 de ani trebuie să fie cel puțin egală cu evaluarea parizienilor.

Marți seară au apărut mai multe articole în care se afirmă că Real Madrid a depus o ofertă de 160 de milioane de euro pentru Mbappe.

Într-un interviu cu un grup de cinci publicații mass-media, inclusiv Marca, singura prezență spaniolă alături de francezii de la L’Equipe, Le Parisien, AFP și RMC, Leonardo a luat în discuție poziția PSG cu privire la telenovela Kylian Mbappe.

„Nu considerăm că oferta este suficientă. Nu voi confirma cifrele, dar este în jur de 160 de milioane de euro”, a dezvăluit Leonardo.

„Este mai puțin decât ceea ce am plătit pentru el (180 de milioane de euro plus bonusuri), dar este mai mult decât atât. Este vorba de modul în care s-a făcut totul, unul lipsit de respect. Am făcut totul pentru ca Mbappe să rămână alături de noi și peste o săptămână nu vom schimba planul. Kylian este centrul proiectului, dar el nu este deasupra acestuia. Dar dacă rămâne sau pleacă, va fi întotdeauna în condițiile noastre. Dacă vrea să plece, va pleca, dar în condițiile noastre, ca orice alt jucător. Nu putem schimba planul cu o săptămână înainte de închiderea pieței. Dacă un jucător vrea să plece, va pleca, dar în condițiile noastre”.

Așa cum era de așteptat, PSG încearcă astfel să pună presiune pe Mbappe să semneze prelungirea contractului pe Parc des Princes, după ce campionul mondial francez va realiza că transferul său la Real Madrid în această vară nu va avea loc.

 

The post Leonardo, anunț dur pentru Kylian Mbappe: „Dacă vrea să plece, va pleca, dar în condițiile impuse de PSG!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă