Leonard Doroftei contraatacă, după ce a fost numit cerșetor: „Oamenii bătuți de neveste au devenit specialiști în box”. De ce s-a simțit umilit în România

2 luni in urmă 35

Leonard Doroftei, fostul campion mondial la box, a făcut niște declarații sfâșietoare cu privire la motivul pentru care a fost nevoit să părăsească România, în urmă cu patru ani.

În anul 2002, Leonard Doroftei a devenit campion mondial la categoria semiușoară și ulterior a investit într-un pub în Ploiești.

„Moșul” a recunoscut că această investiție a fost cea mai mare greșeală a vieții lui și a explicat de ce s-a simțit umilit în România.

Leonard Doroftei contraatacă, după ce a fost numit cerșetor

În anul 2017, Leonard Doroftei a fost nevoit să închidă localul, pe motiv că acea clădire avea risc seismic, dar fostul pugilist acuză faptul că autoritățile știau acest lucru din urmă cu mai bine de zece ani. După ce a renunțat la afacere, românul s-a stabilit în Canada, unde acum este angajat la un club de box.

„Probabil greşeala vieţii mele a fost că m-am apucat de cârciumărie, domeniu pe care nu-l cunoşteam. Am vrut să fiu în box, dar nu am reuşit. Era un sistem unde unii controlau şi nu am avut loc. Clubul l-am inchis pentru că m-au sufocat. Nu mi-au dat sansa sa-mi revin, măcar. Ei (oficialii din primăria Ploiești -n.r.) știau din 1996 că acea cladire avea risc seismic, iar mie mi-au dat spațiul în 2005, iar în 2017 m-au dat afară.

Am încercat să lupt pentru investiţia mea, pentru spaţiul acela oferit pe 25 de ani. Sunt bine. M-am regăsit, antrenez, asta e viața mea. Sunt fericit, dar sufletul meu rămâne acolo pentru totdeauna. În Romania nu ne-am găsit locul în ceea ce făceam. De aceea am plecat. A fost un moment când nu mă regăseam”, a spus Leonard Doroftei, potrivit money.ro.

De asemenea, Leonard Doroftei le-a răspuns celor care l-au nimit cerșetor.

„Dimineaţa până seara în prăvălie. Am avut o perioada şi în Federaţie. Când am spus stop nu a fost bine. Au fost mai multe etape. Nu au mers. Nu pot să fiu suparat pe ei. În general, oamenii bătuţi de neveste au devenit specialişti în box şi îmi dau lecţii. Am încercat să lupt pentru investiţia mea, pentru spaţiul acela oferit pe 25 de ani şi unii m-au făcut cerşetor”, a mai spus Leonard Doroftei.

The post Leonard Doroftei contraatacă, după ce a fost numit cerșetor: „Oamenii bătuți de neveste au devenit specialiști în box”. De ce s-a simțit umilit în România appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă