Leo Grozavu, șir de reproșuri după UTA - Sepsi: ”Așa suntem noi” + amenzi anunțate: ”Ne vom autosancționa”

1 lună in urmă 1

Liga 1: CFR Cluj - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Universitatea Craiova, duminică, 20:30, Digi Sport 1

La finalul jocului, Leo Grozavu, antrenorul covăsnenilor, nu și-a menajat jucătorii, cărora le-a reproșat lipsa de atitudine și de reacție, pe care le pune pe seama faptului că echipa și-a îndeplinit deja primul obiectiv, calificarea în play-0ff.

Leo Grozavu, șir de reproșuri pentru jucători după UTA - Sepsi 2-0

Bună seara nu prea este. E un duș rece. Sunt momente când echipa nu reacționează, a fost o lipsă de atitudine. Ne considerăm deja în vacanță, asta nu e bine. Așa suntem noi. Jucătorii care vin din străinătate iau foarte repede obiceiurile balcanice. E greu să remarc vreun jucător de la noi din echipă.

Primele 25 de minute n-am fost în teren, după ce am primit golul am mai ieșit și noi. Parcă ne era frică să nu ne spargem. Va trebui să ne trezim rapid, nu vreau să fim doar participanți în play-off”, a declarat Leo Grozavu, după meci.

Mai mult, antrenorul lui Sepsi a anunțat că, din cauza prestației de la Arad, vor urma amenzi pentru jucători și staff.

Ne vom autosancționa cu toții. E vorba despre amendă. Dacă ne place să luăm cât câștigăm, să și arătăm. Când te prezinți de maniera asta... Jucătorii au intrat fără dorință de a câștiga, nu se acceptă așa ceva la mine”, a declarat Leo Grozavu.

În ultima etapă a sezonului regular, formația antrenată de Leo Grozavu va juca împotriva celor de la FCSB, pe teren propriu, pe 10 aprilie, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: leo grozavu , meciuri liga 1 , liga 1 etapa 29 , uta arad - sepsi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă