Leo Grozavu, săgeți către arbitru după Sepsi – Gaz Metan: „Deja suntem obișnuiți cu domnul Popa”

3 săptămâni in urmă 1

Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, s-a declarat supărat după remiza cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-1, și i-a bătut obrazul arbitrului Cătălin Popa.

Sepsi Sfântu Gheorghe și Gaz Metan Mediaș s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 28 din Liga 1, pe terenul covăsnenilor, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după două penalty-uri transformate de către Gabriel Vașvari, respectiv Ronaldo Deaconu.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Leo Grozavu, săgeți către arbitru după Sepsi – Gaz Metan

Medieșenii au primit un penalty inexistent, însă Leo Grozavu nu a dorit să comenteze prea mult pe tema arbitrajului, dar a atras atenția asupra arbitrului Cătălin Popa. Antrenorul s-a declarat supărat pe elevii săi, pentru că aceștia nu au reușit să își adjudece cele trei puncte încă din prima repriză.

„Puteam să închidem jocul, în prima repriză am avut multe ocazii, am dominat total, am avut multe situații, dar așa e fotbalul. Nu îl tratezi foarte serios, primești palmă. Nu e lipsă de concentrare neapărat. Am încercat. Și terenul a fost foarte greu, ca de obicei.

Sunt supărat pentru faptul că puteam să închidem jocul în prima repriză. Apoi, la o fază care nu anunța nimic… Dar deja suntem obișnuiți cu domnul Popa, așa că nu mai contează. Apoi era normal ca echipa oaspete să se închidă și nu am mai putut să îi deschidem.

Vom juca fiecare joc cu intensitate maximă. Doar accederea în play-off nu e mare performanță. Sigur, e un lucru important pentru club, dar dacă ne mulțumim doar cu atât și facem act de prezență, nu e o rezolvare”, a spus Leo Grozavu, la flash-interviurile de după meci.

Arbitrul Cătălin Popa, interzis de Gigi Becali la meciurile lui FCSB

Finanțatorul lui FCSB, Gigi Becali, a făcut o solicitare ca meciurile echipei sale să nu mai fie arbitrate de către Istvan Kovacs și Cătălin Popa. Reprezentanții liderului din Liga 1 l-au acuzat pe Cătălin Popa că i-a privat de un penalty în meciul cu Hermannstadt, încheiat cu victoria sibienilor, scor 1-0.

The post Leo Grozavu, săgeți către arbitru după Sepsi – Gaz Metan: „Deja suntem obișnuiți cu domnul Popa” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă