Leo Grozavu, relaxat după înfrângerea cu CFR Cluj: „Ne-am dorit să ajungem aici și trebuie să ne obișnuim cu ritmul ăsta!”

3 săptămâni in urmă 12

Leo Grozavu, antrenorul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, nu este supărat pe elevii săi, după eșecul la limită cu CFR Cluj, scor 0-1.

Sepsi Sfântu Gheorghe și CFR Cluj s-au întâlnit în cadrul etapei a doua din play-off-ul Ligii 1, iar ardelenii au învins la limită, scor 1-0, după penalty-ul transformat de către Ciprian Deac, în minutul 45.

La finalul partidei, Leo Grozavu s-a prezentat destul de relaxat și mulțumit de atitudinea jucătorilor din subordine, pe care îi consideră pregătiți să țină piept în continuare celorlalte echipe din play-off-ul Ligii 1.

Leo Grozavu, după Sepsi Sfântu Gheorghe – CFR Cluj 0-1

„De pe margine mereu se vede altfel. E tensiune, e dorință, nu a fost să fie astăzi. Nu am ce să le reproșez băieților din punct de vedere al atitudinii. Din nefericre, când joci cu o echipă ca CFR trebuie mai mult de atât. Ne-am dorit să ajungem aici și trebuie să ne obișnuim cu ritmul ăsta, dar cred că suntem pregătiți să jucăm play-off-ul până la final cu aceeași ardoare.

(n.r. despre meciul cu FCSB) Va fi dificil, ca toate celelalte meciuri. În afară de atitudine, trebuie să ai și calitate. Nu întâmplător în play-off joacă cele mai bune echipe din campionat”, a spus Leo Grozavu, la flash-interviurile de după meci.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a urcat pe primul loc în clasament, cel puțin pentru moment, până la meciul dintre Academica Clinceni și FCSB. Ardelenii au 38 de puncte, iar FCSB are 36 de puncte și un meci în minus. Universitatea Craiova s-a încurcat la Botoșani, unde a remizat, scor 1-1, și rămâne pe locul 3, cu 31 de puncte.

În ceea ce o privește pe Sepsi, covăsnenii rămân pe locul 4, cu 24 de puncte și se pregătesc pentru meciul cu FCSB, programat duminică, 25 aprilie, de la ora 21:30, în cadrul etapei a treia din play-off-ul Ligii 1.

The post Leo Grozavu, relaxat după înfrângerea cu CFR Cluj: „Ne-am dorit să ajungem aici și trebuie să ne obișnuim cu ritmul ăsta!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă