Leo Grozavu, prima reacție după suspiciunile de la meciul cu CFR Cluj. „Nu-s convins că n-a semnat cu ei! De asta l-am scos din lot!”

2 săptămâni in urmă 16

Leo Grozavu a vorbit despre suspiciunile de la meciul pierdut de Sepsi OSK cu CFR Cluj, în etapa a doua a play-off-ului, scor 0-1.

Tehnicianul grupării din Sfântu Gheorghe susține că a făcut tot posibilul ca să nu existe suspiciuni de blat la meciul cu CFR Cluj, iar acesta este și motivul pentru care l-a scos din lot pe Rachid Bouhenna.

Leo Grozavu susține că nu l-a inclus pe Rachid Bouhenna în lotul pentru partida cu CFR Cluj deoarece îl suspectează că a semnat deja un contract cu campioana României.

Leo Grozavu, prima reacție după suspiciunile de la meciul cu CFR Cluj

„Aceste discuții se fac în România. Discuții de Balcani. Ar trebui să fie mai multă responsabilitate atunci când se fac aceste discuții. E ușor să acuzi, să vorbești. Oamenii ar trebui să aibă mai multă capacitate de a înțelege că în anul 2021 nu cred că își mai permite cineva să joace asemenea meciuri. Sunt mulți jucători străini, e foarte greu să poți să te aștepți la asemenea lucruri.

Eu sunt acuzatul și trebuie să răspund. I-aș întreba pe cei care acuză pe ce se bazează când vorbesc despre asemenea lucruri. Ce elemente au ca să facă asemenea acuzații? Cum adică nu mai jucăm?! Niciun meci nu seamănă cu celălalt. S-a tot dovedit asta la fotbal. Așa că… Nu văd… Nu cred că echipele pe care le-am condus au fost vreodată implicate în asemenea discuții”, a spus Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi OSK, conform GSP.ro.

Leo Grozavu: „Sunt anumite suspiciuni că Bouhenna a semnat cu CFR!”

„Am considerat că a făcut greșeli, că nu e în măsură să joace. Uitați, eu nici nu sunt convins că Bouhenna a semnat sau nu cu CFR. Din acest motiv am hotărât să nu-l iau în lot cu CFR. El putea juca fără probleme. Cred că o mai bună dovadă decât asta nu există. Sunt anumite suspiciuni că Bouhenna a semnat cu CFR Cluj. Așa că am zis că e mai bine să-l ferim și pe el de suspiciuni, dar și pe noi”, a spus Leo Grozavu.

The post Leo Grozavu, prima reacție după suspiciunile de la meciul cu CFR Cluj. „Nu-s convins că n-a semnat cu ei! De asta l-am scos din lot!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă