Leo Grozavu, nedumerit după meciul cu Chindia Târgoviște. „Fără să deranjeze, fără să atace, conduceau cu 1-0 la pauză”

3 luni in urmă 1

Chindia – Sepsi a fost un meci spectaculos cu trei goluri. Oaspeții au reușit să întoarcă meciul în repriza a doua după ce au fost conduși. Antrenorul Leo Grozavu și-a lăudat jucătorii și a dezvăluit că la echipa lui nu sunt probleme cu banii.

Chindia – Sepsi s-a terminat 1-2. Denis Dumitrașcu a deschis scorul după o fază frumoasă, la finalul căreia a reușit să-l lobeze pe portarul advers. Echipa lui Leo Grozavu și-a revenit în repriza a doua. Aganovic a egalat în minutul 69, iar Achahbar a marcat în minutul 77 golul victoriei.

„Prima repriză a fost haotică. Fără să deranjeze, fără să atace, conduceau cu 1-0 la pauză. Am greșit mult la faza golului, dar am reacționat la pauză și am luat trei puncte foarte importante”, a declarat Leo Grozavu.

Leo Grozavu, mulțumit de condițiile de la Sepsi

Leo Grozavu a avut curaj în meciul cu Chindia. A titularizat un jucător de doar 19 ani. Fundașul central Andres Dumitrescu a jucat 90 de minute și s-a descurcat bine.

„Avem un lot bun și numeric și valoric. Mă bucur pentru Dumitrescu. A jucat primul meci și nu s-a speriat de primul lui joc. Felicit băieții pentru victorie”; a mai spus tehnicianul lui Sepsi.

Chindia are 14 puncte după 11 etape și ocupă locul 8. Sepsi a urcat pe locul 4 cu 19 puncte.

„Ne grăbim dacă vorbim de play-off?
Da! Vă grăbiți! Toate echipele vor să joace în play-off. Am muncit mult în această vară și am adus jucători. Avem stabilitate și liniște. Noi suntem o echipă normală și vrem să ne facem treaba”, a declarat Leo Grozavu.

The post Leo Grozavu, nedumerit după meciul cu Chindia Târgoviște. „Fără să deranjeze, fără să atace, conduceau cu 1-0 la pauză” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă