Leo Grozavu înainte de duelul cu Craiova: „Avem aşteptări, ne stimulează meciurile cu echipe puternice”

1 săptămână in urmă 27

În prima etapă a returului play-off-ului Ligii I, miercuri, de la ora 19, se întâlnesc două formaţii care vin după eşecuri, Sepsi OSK şi Universitatea Craiova. În tur, în Bănie, Universitatea – Sepsi s-a încheiat 0-0, acelaşi rezultat ca şi în partea a doua a sezonului regular.

Antrenorul lui Sepsi, Leo Grozavu, spune că elevii săi sunt mai motivaţi în meciurile cu echipele puternice şi că nu mai reprezintă surprize rezultatele pozitive obţinute în meciurile cu aceste formaţii din frunte. Grozavu se aşteaptă ca jucătorii săi să fie ambiţionaţi şi pentru a demonstra că merită să continue la echipa covăsneană şi din stagiunea următoare.

„Avem aşteptări, ne stimulează meciurile cu echipe puternice”

„Întâlnim din nou primele trei clasate, echipe cu jucători valoroşi, dar şi noi trebuie să fim lipsiţi de presiune, pentru că în cele cinci meciuri de până acum din play-off ne-am bucurat de fotbal, de jocuri interesante. Echipele puternice ne stimulează şi pe noi şi vreau să se întâmple la fel în continuare. Avem aşteptări, nu doar să ne prezentăm pe teren şi să nu facem nimic în plus, vrem să adunăm puncte. E deschisă lupta pentru locul 4, s-au apropiat echipele din spatele nostru.

Ţinând cont că jucăm cu echipe puternice şi că punctele nu se mai înjumătăţesc, orice punct câştigat contează, e foarte important, te ajută să rămâi ancorat în realitate, în luptă. Îmi e greu să cred că echipele care se bat la titlu vor mai pierde de acum încolo puncte şi automat orice punct acumulat de noi se cunoaşte. Am resimţit oboseala în partida de la Botoşani, deşi mă aşteptam ca la meciul cu Clinceni să se întâmple asta, după epuizantul meci cu FCSB. Sper să nu se mai resimtă această oboseală la meciul cu Craiova, avem jucători în lot care trebuie să-şi arate calitatea şi că merită să rămână în lot şi din sezonul următor.

Sper ca toţi cei care intră pe teren să aibă o prestaţie mulţumitoare şi, de ce nu, să câştigăm jocul pentru că de-asta ne prezentăm, ca să câştigăm. Mi-e greu să se mai pot întâmpla surprize, dar noi, atunci când facem un rezultat bun, nu ar mai trebui considerat surpriză, aşa îmi place să cred. Am demonstrat că putem pune probleme oricui, dar şi putem avea probleme din partea oricui. Dacă starea noastră de joc va fi foarte bună, sunt convins că vom face rezultat bun cu Craiova” a declarat Leo Grozavu.

Partida de la Sf. Gheorghe va fi condusă la centru de Marcel Bârsan din Bucureşti, asistenţi fiind delegaţi Mircea Orbuleţ (Bucureşti) şi Marius Badea (Rm. Vâlcea), iar rezervă: Vlad Băban din Iaşi.

The post Leo Grozavu înainte de duelul cu Craiova: „Avem aşteptări, ne stimulează meciurile cu echipe puternice” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă