Leo Grozavu, acuzații grave înainte de meciul cu FCSB: „Există o protecție din partea arbitrilor pentru echipele bine cotate!”. Ce le cere jucătorilor de la Sepsi | VIDEO

3 săptămâni in urmă 21

Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu FCSB și a atras atenția, anticipat, cu privire la arbitraj.

Meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FCSB se va disputa sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 19:00, în cadrul etapei cu numărul 30 din Liga 1, ultima din sezonul regulat, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

Antrenorul covăsnenilor acuză faptul că echipele din fruntea clasamentului au parte de un tratament preferențial din partea arbitrilor din Liga 1.

Leo Grozavu se teme de arbitraj înainte de Sepsi – FCSB

„Ca de fiecare când joci cu echipele bine cotate există această protecţie din partea arbitrilor. Sperăm să nu fie cazul la acest meci pentru că am avut destule probleme, chiar şi la ultimul meci acasă cu Gaz Metan Mediaş. Când greşelile influenţează rezultatul final, atunci este o problemă.

Această protecţie a arbitrilor pentru echipele mai bine cotate am întâlnit-o şi la meciul tur (n.r. cu FCSB), ştim foarte bine, când cred că am avut un penalty neacordat. Dar e în trecut asta, acum sper ca învingătoarea să fie decisă de valoarea şi forma echipei şi să nu fie o câştigătoare nemeritată”, a spus Leo Grozavu, la conferința de presă.

Cum o poate învinge Sepsi pe FCSB

În ceea ce privește meciul, Leo Grozavu a avut cuvinte de laudă la adresa adversarilor de la FCSB și a explicat că așteaptă de la elevii săi să facă diferența pe teren prin atitudine și prin spiritul de luptă.

„Ţinând cont că e ultimul meci din sezonul regulat şi întâlnim echipa de primul loc acest joc va avea o încărcătură aparte. Noi ne vom mai întâlni de două ori cu FCSB, aşa că meciul va fi o avanpremieră la ce va urma în play-off. Va fi o partidă dificilă pe teren propriu unde noi am avut probleme. FCSB este o echipă care se bate la campionat şi chiar dacă în ultimul meci nu a reuşit să câştige arată o formă bună.

Este o echipă care pune probleme adversarului indiferent pe ce teren joacă. Are jucători talentaţi, de calitate, dar eu mizez pe modul de a se mobiliza al băieţilor, pentru că atunci când joci cu o echipă bine cotată îţi doreşti să arăţi la ce nivel eşti. Aştept atitudine din partea lor, ceea ce nu s-a întâmplat la ultimele partide. Aştept şi o altă stare de spirit, pentru că rezultatele noastre au apărut atunci când am avut o stare de luptă, de ambiţie. Rezultatul aparţine antrenorului, dar prestaţia pe teren este foarte importantă pentru jucători”, a mai spus Leo Grozavu.

The post Leo Grozavu, acuzații grave înainte de meciul cu FCSB: „Există o protecție din partea arbitrilor pentru echipele bine cotate!”. Ce le cere jucătorilor de la Sepsi | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă