Legumele şi fructele de toamnă, la mare căutare printre gospodine. Autorităţile din Suceava încurajează consumul de la producătorii locali

1 lună in urmă 31

Toamna este anotimpul care abundă în legume şi fructe de tot felul, iar oamenii încep deja să-şi facă provizii pentru iarnă. În Suceava, autorităţile încurajează producătorii locali care cresc legume cât mai natural.

Legumele şi fructele de toamnă, la mare căutare printre gospodine. Autorităţile din Suceava încurajează consumul de la producătorii locali

Este momentul când gospodinele fac piaţa dis-de-dimineaţă şi umplu sacoşele cu de toate cât să facă provizii de iarnă: vinete pentru congelator sau zacusă, ardei capia, roşii de bulion, fructe pentru compot si dulceaţă.

Autorităţile încurajează consumul de la producători locali

Cele mai bune alimente, însă, ştim cu toţii, sunt cele bio sau natural crescute - adică, de la producătorii locali. Direcţia Agricolă din Suceava vrea să încurajeze consumul de la producătorii locali, astfel că în Suceava există o piaţă volantă unde aceştia îşi vând marfa pentru care a trudit toată vara. Şi cum legumele şi fructele au crescut, lent, din mâinile lor, doar cu apă, prăşit şi soare blând, preţul este pe măsură.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un interlop scoţian oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul cu care a fugit soţia româncă în timpul procesului de divorţ

1

Craig Windsor, un interlop scoţian în vârstă de 38 de ani, oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul pe care îl are cu soţia lui, o româncă. Femeia a plecat cu băiatul de şase luni în ţara natală şi refuză să se mai întoarcă în Scoţia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă