Legile puterii: România, țara contrastelor extreme. Între luxul bugetarilor și frigul din școli 

2 luni in urmă 1

 România, țara contrastelor extreme. Între luxul bugetarilor și frigul din școli Legile puterii: România, țara contrastelor extreme. Între luxul bugetarilor și frigul din școli

În vreme ce o spălătoreasă are un salariu de 5.676 de lei, aproape un milion de pensionari își duc zilele de la o lună la alta cu 800 de lei. Asta, în timp ce alimentele și utilitățile se scumpesc într-un ritm amețitor. 

VINERI, 05 FEBRUARIE 2021, 16:39

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

Sunt însă și pensionari norocoși. Este și cazul tatălui unui șef din Apele Române Botosani care, după modelul chelneriței de la Iași, a ajuns la rândul lui într-o funcție de conducere. 

În vreme ce bugetarii de lux se lăfăie pe salarii uriașe, școlile se confruntă cu probleme chiar în prag de redeschidere. Multe sunt in frig și nu pot pastra regulile impuse de pandemie. Cum vor reveni copiii în bănci. Cum se rezolvă problemele din învățământ, dar și ce soluții sunt pentru ca seniorii României să aibă o viață mai bună? Facem radiografia reală, alături de cei mai buni specialiști, de la ora 21:00, la o ediție specială Legile Puterii. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă