Legile Puterii | Președintele Societății de ATI, despre acuzațiile lui Vlad Voiculescu legate de decesele Covid: ”Nu cred că cineva ar dori să ascundă poporului această tragedie”

4 săptămâni in urmă 21

Președintele Societății Române de ATI, despre raportarea deceselor Covid Președintele Societății Române de ATI, despre raportarea deceselor Covid

Președintele Societății Române de ATI, Șerban Bubenek, a comentat vineri seară, în emisiunea ”Legile Puterii” de la Realitatea Plus, acuzația fostului ministru al Sănătății Vlad Voiculescu privind numărul deceselor provocate de Covid-19. 

VINERI, 16 APRILIE 2021, 22:40

SURSĂ: Realitatea Plus

AUTOR: Irina Chirtoc

Voiculescu a declarat că decesele s-ar raporta pe două platforme, iar pe cea pe care raportează spitalele numărul deceselor ar fi mai mare. 

”Nu pot să cred că o persoană care ar fi un decident politic într-o țară din UE ar putea da un ordin cuiva să ascundă un număr real de decese. 

Când se face raporatea, noi raportăm paturi libere și decese dimineața. Până se centralizează datele, mai mor pacienți care probabil se raportează a doua zi. 

Nu cred că cineva ar dori să ascundă poporului această tragedie”, a spus Șerban Bubenek.

Citește și: ”Vlad Voiculescu: Există diferențe de ordinul miilor în raportarea deceselor COVID pe platformele informatice”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă