Legile Puterii | Pompiliu Diplan, lideri al protestatarilor anti-Covid, acuzații HALUCINANTE la adresa medicilor și a guvernului

2 săptămâni in urmă 9

 captură YouTubePompiliu Diplan. Foto: captură YouTube

Pompiliu Diplan, liderul grupului civic ”Starea de Libertate”, a acuzat vineri seară guvernul, în emisiunea ”Legile puterii” de la Realitatea Plus, că ”acționează la ordine externe” în ceea ce privește pandemia. Lider al protestatarilor anti-restricții, acesta a negat și rolul vaccinurilor în combaterea coronavirusului.

VINERI, 02 APRILIE 2021, 23:06

SURSĂ: Realitatea Plus

AUTOR: Irina Chirtoc

Diplan a respins rezultatele studiilor făcute la nivel internațional și susține că vaccinurile ar avea o eficacitate de doar 15%. Mai mult, acesta i-a numit ”roboți” pe medici și și-a exprimat nemulțumirea că ”tot ce diferă de varianta oficială e catalogat ca teorie conspiraționistă.”

”Vaccinurile au fost recunoscute a nu obține nici imunizare, nici garanția să fie sigure. Un studiu din British Medical Journal a arătat că rata de eficacitate este de 15%.
Este un vaccin experimental, care va stabili abia în 2023 dacă reușește sau nu. Poate produce modificări genetice, există morți după vaccinare. 

La medici ar trebui să strigăm ”roboții”, pentru că aplică ca niște roboți niște protocoale.
8% din oamenii de pe ventilator mai trăiesc, e un dezastru cu ventilatoarele, ne ajută să murin 92%!

Campania de vaccinare nu este legimită. Un doctor de medicină legală a spus că 10% din pacienții Covid muriseră cu trombi în plămâni. 
Tot ce diferă de varianta oficială e catalogat ca teorie conspiraționsită. 
Oamenii vor să trăiască normal. Protestele nu sunt finanțate de absolut nimeni. Epidemia nu a fost declarată la Ministerul Sănătății. Guvernul se comportă ca niște oameni cu butoane la ordine externe”, a declarat liderul protestatarior. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă