Legile puterii | Pavel Popescu (PNL), despre Vlad Voiculescu: Nu a înțeles cum funcționează un guvern. A fost unul dintre acei generali care nu a făcut față războiului

4 săptămâni in urmă 30

Ce spune deputatul liberal Pavel Popescu despre demiterea lui Vlad VoiculescuCe spune deputatul liberal Pavel Popescu despre demiterea lui Vlad Voiculescu

Deputatul liberal Pavel Popescu a comentat demiterea lui Vlad Voiculescu din fruntea Ministerului Sănătății, miercuri seară, în emisiunea „Legile puterii”, moderată de Alexandra Păcuraru la Realitatea PLUS.

MIERCURI, 14 APRILIE 2021, 21:35

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: Ioana Stanescu

„Vlad Voiculescu nu a înțeles cum funcționează un guvern, în stare de război, în pandemie.

Mie nu-mi place că se spune că Vlad Voiculescu a luat pe persoană fizică Ministerul Sănătății.

M-aș fi bucurat să nu comită acele grave erori de comunicare.

În momentul de față, realitatea spune că Vlad Voiculescu a fost unul dintre acei generali care nu a făcut față războiului.

Nu i-o spune Ludovic Orban, Florin Cîțu, Pavel Popescu, o spune întregul mediu online, toți din presa din România, parțială și imparțială.

În momentul de față, foarte pragmatic, lăsând la o parte aceste argumente că se luptă cu mafia, că a fost supus linșajului, nu a oferit performanță într-un domeniu”, a declarat deputatul liberal Pavel Popescu, miercuri seară, la „Legile puterii”.

Observațiile și criticile la adresa lui Vlad Voiculescu vin după demiterea acestuia din fruntea Ministerului Sănătății, în urma unei ultime „greșeli” legate de publicarea unui ordin de ministru în Monitorul Oficial fără știrea premierului.

Citește și Premierul Cîțu i-a demis pe Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan. Cine asigură interimatul la Ministerul Sănătății

Miercuri seară, Florin Cîțu a preluat interimar conducerea Ministerului Sănătății, pentru 45 de zile, după refuzul lui Dan Barna, liderul USR, numirea sa fiind semnată și de președintele Klaus Iohannis, potrivit decretului publicat deja în Monitorul Oficial.

Citește și OFICIAL Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. Care sunt prioritățile

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă