Legile Puterii, ora 21: Ce măsuri pregătesc autoritățile pentru a combate extinderea pandemiei de COVID-19

1 lună in urmă 28

Noi masuri pentru combaterea pandemiei de la autoritati/sursa foto: pixabayNoi masuri pentru combaterea pandemiei de la autoritati/sursa foto: pixabay

Autoritățile iau în calcul ca românii să nu mai poată circula de la ora 22 după ce numărul infectărilor crește tot mai mult. La rândul lor, medicii anunță că deja secțiile ATI sunt la limită. Ce alte restricții ar putea apărea? Ce alte planuri mai au guvernanții, vedem la Legile Puterii.

LUNI, 08 MARTIE 2021, 19:14

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

În vreme ce apar dezvăluiri după intervenția de la Onești, ministrul de Interne impune noi măsuri, printre care și analizarea petițiilor și sesizărilor din ultimii doi ani. Ce decizii a luat în urma abuzurilor de la Secția 16, dar și a altor intervenții? Cum le motivează?

Analizăm în această seară, când vedem că premierul Florin Cîțu cere salarii pe bază de performanță la stat. Ce spune despre interzicerea cumulului pensiei cu salariul de la stat? Când va fi gata legea care urmează să rezolve această problemă? Aflați la o ediție specială Legile Puterii, cu Alexandra Păcuraru.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă