Legile Puterii | Beatrice Mahler recomandă continuarea imunizării cu AstraZeneca: Complicațiile date de infecție pot fi mult mai severe

2 luni in urmă 12

Pacient Covid-19Pacient Covid-19

Managerul Institutului ”Marius Nasta” din București, Beatrice Mahler, a recomandat continuarea utilizării vaccinului produs de AstraZeneca în campania de imunizare anti-Covid. Medicul a explicat miercuri seară, în emisiunea ”Legile puterii” de la Realitatea Plus, că, în acest moment, nu există date științifice care să demonstreze legătura directă între administrarea serului și tromboze. 

MIERCURI, 17 MARTIE 2021, 21:56

SURSĂ: Realitatea Plus

AUTOR: Irina Chirtoc

Mahler a amintit că infecția cu Sars-Cov-2 poate duce la complicații mult mai grave.

”În acest moment, nu avem date științifice care să aducă o legătură între tromboze și vaccin. Mai mult, nu trebuie să uităm că infecția Sars-Cov-2 în evoluție are multe complicații, pacienții dezvoltă accidente vasculare cerebrale, infarct, complicații severe de tipul trombozelor care depășesc numărul celor din populația generală”, a explicat medicul.

Mahler a reiterat că singura cale prin care putem depăși pandemia este imunizarea și a atras atenția că numărul noilor infectări crește într-un ritm îngrijorător.

”Vaccinarea este soluția de a ieși și de a depăși această situație, care nu convine nimănui.
Și noi, în spital, ne-am bucurat în februarie când nu mai erau ocupate paturile și nu erau atât de mulți pacienți Covid. Ne-am bucurat de evoluția favorabilă a pandemiei, ceea ce nu se mai întâmplă acum”, a conchis medicul. 

Citește și: ”Legile Puterii | Beatrice Mahler, despre cazul tânărului care a primit doze diferite de vaccin: Efectele secundare sunt minore”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă