Legendarul Sir Alex Ferguson l-a numit pe unul dintre talentele lui Manchester United „idiotul naibii”, după ce a aflat secretul pe care tânărul fotbalist încerca să-l ascundă de tehnicianul scoțian!

1 lună in urmă 67

Legendarul manager al lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, s-a înfuriat când a aflat un secret pe care unul dintre tinerii jucători ai echipei sale îl ascundea de el, într-un incident care l-a implicat și pe David Beckham.

Fotbalistul implicat în acest episod jenant, Mads Timm, a relatat totul în cartea sa autobiografică, intitulată sugestiv „Red Devil”.

Sir Alex Ferguson l-ar numit pe unul dintre copiii minune ai lui Manchester United „idiotul naibii”, după ce a descoperit că puștiul conducea o mașină de fițe

Mads Timm a fost promovat la echipa de seniori a lui Manchester United în 2000 și a bifat o apariție în Liga Campionilor, înainte de a se întoarce în Danemarca natală, în 2006.

Atacantul a fost foarte apreciat de United pe vremea când era un adolescent și a fost chemat frecvent la echipele naționale de tineret din Danemarca, în timp ce se afla pe Old Trafford.

Acum s-a aflat că Timm s-a bucurat de „meniul complet” în timpul experienței sale la Manchester United și a fost supus și el celebrei metode „uscătorul de păr” a lui Ferguson, în timp ce juca pentru „diavolii roșii”.

Astfel, Timm a provocat furia lui Ferguson atunci când a încercat să ascundă de tehnicianul scoțian faptul că el conducea o mașină sport, scumpă, marca Porsche.

În loc să parcheze cu restul jucătorilor și al staff-ului de la prima echipă a lui United, danezul și-a parcat mașina sa de lux alături de personalul obișnuit al clubului, în speranța că Ferguson nu o va observa.

„Aveam un Porsche și știam bine că șefului îi pasă foarte puțin de asta, dacă joci bine. Din același motiv, parcasem cu ușurință la intrare, unde erau de obicei mașinile muncitorilor obișnuiți”, a mărturisit Timm în autobiografia sa, „Red Devil”.

Dat de gol după ce David Beckham a venit cu elicopterul la antrenament! O perioadă a luat doar taxiul

Planurile sale de a-și păstra mașina secretă față de Ferguson au fost compromise atunci când starul David Beckham a cerut să i se permită să vină cu elicopterul la un antrenament.

Din cauza cererii extravagante a lui Beckham, mai multe mașini au trebuit mutate pentru a crea spațiul necesar pentru aterizarea elicopterului și astfel a fost descoperit secretul lui Timm.

Timm a dezvăluit reacția furioasă a lui Ferguson din momentul descoperirii secretului tânărului fotbalist danez.

„Brian McClair m-a oprit și mi-a spus că Ferguson vrea să mă vadă în biroul său.

Cam în aceeași perioadă, David Beckham a înregistrat o scădere de formă și s-a aventurat să ceară permisiunea șefilor clubului de a ajunge la antrenamente într-un elicopter.

Ferguson și-a ieșit pur și simplu din minți. Acum îmi descoperise Porsche-ul. «Idiotul naibii!» a urlat el la mine cu acea ocazie și apoi am luat taxiul pentru o perioadă de timp ca să ajung la antrenament”, a povestit Mads Timm pățania prin care a trecut.

The post Legendarul Sir Alex Ferguson l-a numit pe unul dintre talentele lui Manchester United „idiotul naibii”, după ce a aflat secretul pe care tânărul fotbalist încerca să-l ascundă de tehnicianul scoțian! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă